Ännu en måndag...

Måndag igen... Hade önskat att det kunde vara helg lite längre men det händer roliga saker i veckan så jag står nog ut. Idag var jag verkligen inte på humör för tennis, jag funderade ett tag på att inte gå och skylla på huvudverk eller något men jag pallrade mig dit i alla fall. Det var ett bra beslut och troligtvis mitt bästa för idag för det kändes jätteskönt att tränat efteråt och jag kände mig stolt att jag gick dit i alla fall :) Väl hemma väntade en god middag som Mike hade lagat, han lagar alltid god mat :) Nästa gång blir det min tur att laga något riktigt svenskt, några förslag på vad jag kan göra för att imponera med vårat lands delikatesser? :)

Idag fyllde min kompis Amy år och det firades med nybakade brownies och ballonger. Hela gänget sjöng för henne i matsalen, hon blev jätteglad :) Annars hände int så mycket idag, det var en helt vanlig måndag alltså. Imorgon blir det först vatteraerobics, en tredje gång! Jag är där för att stanna :) sen ska vi ut och äta eftersom det är mamma K.C's födelsedag! Det blir troligtvis en indisk restaurang. Pappa, jag berättar sen om den slår Mandira men det är dock väldigt svårslaget :) Imorgon har jag min presentation om Sverige så just nu sitter jag och förbereder mig. Håll tummarna!! Nu är jag snart klar med hela min "att göra idag efter skolan lista" och nu väntar bara sömn. Listan såg idag ut så här;

- Spela tennis
- Förberedea redovisningen
- blogga
- maila pappa
- fixa K.C present

Jag hann med allt!!

Som lovat kommer en bild på mitt fina sverige collage och även några efterlängtade bilder på min skola, jag har kommit på att den påminner väldigt mycket som den skolan i high school musical, framförallt invändigt men sålänge har jag bara bilder utifrån. Mer kommer sen :)









Tack för idag, slut för idag
<3<3<3


shopping, shopping, shopping

Det känns som att shopping är det enda jag har ängnat mig åt den här helgen. Nej förresten jag har gjort några vettiga saker också faktiskt! Stora delar av helgen har gått åt till att göra klart mitt Sverige project och nu är jag äntligen klar! Jag har lärt mig hur mycket som helst av Sverige, nu är jag en expert på Sverige. Det stämmer faktiskt att man lär sig mer om sitt eget land när man bor i ett annat. Jag är extra nöjd med mitt collage, bilder kommer imorrn :)
Om vi återgår till shoppingen så har jag börjat inhandla för halloween. Jag har dock inte kommit på vad jag ska vara än men jag ar några ideer:) Nu börjar gatorna fyllas av pumpaförsäljare, är inte det lite tidigt?! Annat som inhandldes denna helg var en jacka, två klänningar och två tjockare koftor, det sistnämnda kommar jag dock inte kunna använda förrän tidigast i december så jag undrar verför jag egentligen köpte det nu... Aja nu är jag i alla fall redo:)

Idag har jag hunnit med MASSOR det blev först en sväng till Buffalo exchange sen åkte vi till ett cafe där jag drack en riktigt god smoothie:) resan fortsatte mot ett sådans spännande ställe som biblioteket där jag fixade ett bibliotekskort. Senare på eftermiddagen åkte vi till en grekiskt festival och åt en sen lunch. Det var riktigt roligt faktiskt. Dom hade grektisk mat, musik och dans. Ingen dans för min del dock men dom grekiska dansarna var jätteduktiga! Det kändes nästan som om jag var i Grekland :)






Nu ska jag tacka för mig och gå och sova :)

Hej så länge
<3<3



Vad ska man vara på halloween??

Efter gårdagens match var jag helt slut men det var en rolig kväll. Kvällen började som sagt hos Marlies. Sen kom Julie och Anna och hämtade oss och vi åkte till matchen. Det var mycket folk även ikväll men alla var på ett bra humör! Det blev mycket spring under första halvlek eftersom jag hjälpte Julie och Anna att ta bilder inför yearbook, det va kul och vi fick till några riktigt bra bilder :) Sen under andra halvlek hittade jag Cara, Dylan, Mike och massa andra och satte mig med dom. igår träffade jag hur många nya människor som helst! Det roliga är att alla vet vem jag är men jag har igen aning om vem dom är :) Men det är kul!

Idag ska uträtta lite ärenden= shpping och sen ikväll blir det festival! Sen imorgon ska jag, Cassonda och DJ till Buffalo exchange och leta halloweenkläder, nu börjar letandet på den perfekta utklädnaden :) Jag vet dock inte vad jag ska vara än, jag kanske hittar något idag :) Några förslag?

Hej så länge!


Friday night!

Har precis delat en pizza med Marlies, Kelly och Glenn. Nu ar jag proppmatt!! Anna kommer snart och hamtar mig och sen bar det av till matchen. Go Rangers!! Jag skriver mer nar jag kommer hem :)


Puss


Äntligen fredag!

Den här veckan har bara flygit iväg! Det känns som om det var igår jag skrev att jag skulle på fotboll. Nu är det dags igen. Friday night= football. Det är inte alltid dom spelar på hemmaplan två fredagar i rad men idag är en sådan gång. Igår var det tennis så efter skolan kom Suzy, (ni vet den underbara personen som jag bodde hos) och hämtade mig. Vi åkte till the raquet club och jag fick min smoothie, det ärligt talat den godaste smothien jag någonsin har druckit! Efter ett härligt tennispass stog jag och pratade med Serena, en av mina choacher ett bra tag. Vi stod och pratade om Project runaway och privatlektioner, nu ska jag börja ta dessa:) Det ska bli jättekul, jag ska bara fundera ut vilken coach jag gillar bäst. Hmm undra vem det blir, antingen Josh eller Mike, vi får se....Efter tennisen skulle Bill köra hem mig men innan satt vi och pratade, det är så trevligt att sitta och prata med Bill för han har så många roliga historier att berätta :) Han har en stor segelbåt i San Diego och den har han lovar att jag ska få följa med på någon gång. När jag väl kom hem blev det middag med Mikes bror Jey som var och hälsade på, han var en trevlig karl han.

Ikväll är det som sagt fotboll och sen efter det ska jag troligtvis sova över hos Bianca men planerna för kvällen är ganska oplanerade faktiskt så vi får se vad som händer. Jag återkommer imorgon :)


Nu ska jag se vad det blir för kläder idag och sen blir det till att trava iväg till bussen.

Hej så länge

Hur det känns att vara känd

Vet ni vad som spelades inne på Hollister igår?! Charlotte Perellis Heroes, Haha! Jag var där en snabbis med K.C och Tess. Jag kollade faktiskt för det mesta men nu vet jag vad jag ska ge mig själv i julklapp, om jag nu kan vänta tills dess:) Igår var det vattenaerobics igen, det var lika roligt denna gång. Jag kände faktiskt att jag hade blivigt lite bättre, bara på en gång:) Nästa tisdag är det sista gången sen kommer dom byta till onsdagar, varför vet jag inte men det förstör hela min planering! Nu måste ja planera om... Det kommer nog bli vattenaerobics på onsdagar och sen blir det till att gymma på tisdagar. Det låter kanon!:)

Idag var det en rolig dag i skolan faktiskt. I min bild klass har jag gett mig in på något alldelses för svårt, jag ska måla Bob Marley! Varför i hela friden trodde jag att jag kunde klara av det?! Min bildlärare är riktigt elak mot vissa elever, inte mig dock för hon gillar mig men hon kan vara riktigt taskig och hon är ALLTID på dåligt humör, jag fattar inte vad vi har gjort, ingenting rent ut sagt! Innan lunch är jag en såkallad office aid där jag går runt och delar ut lappar till olika elever på skolan. Det är ganka roligt faktiskt, bättre än en vanlig lektion i alla fall. Jag träffar alltid trevliga personer på väg till olika klasser. Idag mötte jag DJ påväg till vattenautomaten, jag har inte sett honom på länge eftersom jag inte går i samma klass som honom längre men det var roligt att snacka med honom igen. Jag måste bara säga att han är sjukt lik Aeron i Mean girls, en riktig kopia! Det klagar man ju inte på:)
På min historialektion hade vi en vikarie. Han var asskön och hela lektionen satt vi och snackade om Sverige, inget jobb behövdes alltså göras idag. På PE hade vi olika stationer med armhävningar och så, det var ansträngande men min lärare är skön så han förtjänar faktiskt att man jobbar! På fredag ska vi börja spela golf, jag längtar!! Agnes nu får du akta dig så att jag inte är bättre än dig när jag kommer hem :) Efter skolan åkte jag, Bianca, Marlies, Carlos, Jessica och Micael till In `n out, vi satt där ett tag, Micael jobbar där så allt var gratis:) Sen åkte vi hem till Marlies och bara chillade ett tag innan K.C kom och hämtade mig. Dom skulle ha öppet hus på Tess skola och jag hade lovat Tess att jag skulle följa med och se hennes skola. När jag kom dit möttes jag av en hel hög med ungar som redan visste vem jag var, haha man kände sig nästan lite som en kändis! Sen kom hennes lärare fra och sa, "Du måste vara Hanna, du är lite av en kändis här på skolan" Haha man bugar och bockar. Efter skolbesöket åkte vi till " El guero canelo" för lite mexicansk mat, riktigt gott var det :) Jag övade också på mina spanskaskills och klarade mig ganska bra faktiskt, spanskan sitter som den ska :) Det blir mer övning i Mexico sen...

Agnes- om du läser det här vilket jag hoppas att du gör så skulle väl du kunna maila mig för jag har lite news angående dig :) bra nyheter!!!

Nu ska jag sooooova. Imorgon blir det att gå upp tidigt, 06:00, det ni!! Klockan 06:45 beger jag mig mot bussen men som tur var är det bara den här veckan sen kommer jag kunna åka senare, TACK!

PUSS

Mexico!!

Klockan är nu 6 på morgonen och jag gick upp extra tidigt för att svara på några av era mail. Ni är helt underbara måste jag säga!! Vad skulle jag göra utan er?! Igår var det tennis igen, jag kände att jag inte var på topp igår men det var bara för att jag var trött! Jag måste sova mer... När jag kom hem helt död från tennisen lagade Tess, Mina och jag middag. K.C och Mike skulle på en viktig middag. Efter middagen hade jag mycket att göra, jag skulle börja på mitt Sveriecollage till historian, plugga spanska och sen även kolla på Gossip girl. Mycket att göra på lite tid alltså. Men allt gick bra, jag hann med allt!

Idag är det tisdag...en helt vanlig tisdag. Efter skolan ska jag hem till Marlies och sen vidare till vattenaerobics, ja ni hörde rätt! Jag ska dit igen:)

Idag har jag fått höra en rolig nyhet! Jag ska till Mexico:D Jag ska dit med Marlies, Kelly och Glenn. Det ska bli jättekul för jag har a)lltid velat åka till Mexico! Vi ska ta bilen ner men det tar bara 4 timmar så det är jätteskönt! Vi åker någon gång i Oktober:) jag längtar!!!!!!!!!! Annars är det inte så mycket som händer nu i September, jag längtar till Oktober för då händer ganska mycket.

Min hemlängtan blir faktiskt bättre och bättre för varje dag. Äntligen säger jag bara! Men det går fortfarande upp och ner väldigt mycket, vissa dagar har jag ingen hemlängtan alls och andra dagar vill jag hem. Det är nog så det kommer vara under den här tiden. Men som någon sa till mig, det är en del av den här upplevelsen, det är väl i och för sig sant men det vore enklare om det inte var så....Just nu tror jag att jag befinner mig i ett mellanstadium, jag längtar hem men samtidigt inte. Jag undrar hur jag känner om några månader...Det återstår att se:)

Hedda- bilder kommer snart, jag måste bara ladda upp dom:)

Till alla er där hemma, jag kommer alltid att sakna er när jag är här, bara så att ni vet!!!!

Nu måste jag göra mig klar för skolan men jag skriver mer sen när jag kommer hem från min vattengympa, eller jag måste nog kalla det vattenaerobics, det låter lite bättre:)

Puss på er alla!


Wasa knäckebröd och Felix lingonsylt

Igår kände jag mig som en riktig svensk! Nära mitt hus finns det en internationell affär som vi åkte till igår. Såklart gick jag runt och letade efter svenska saker och titta vad jag hittade :)







Pappa och mamma- kolla vilket bröd dom har :)

Nu ska jag och Mina cykla iväg till Target men jag skriver mer när jag kommer hem!


Ha en trevlig kväll där hemma
<3<3




Min fredag

Fredagen var riktigt rolig, efter skolan satt jag och väntade på KC i typ 40 minuter men det var ingen fara för under tiden kunde jag få lite bränna :) Sen åkte vi hem en snabbis innan det var dags att åka vidare hem till Marlies.
Marlies och jag kollade på "Just like heaven" den filmen får mig faktiskt att gråta, den var riktigt bra:) sen blev det snabbt på med allt lila man kunde hitta. Lila är nämligen min skolas färg. Rangers!! Vi hoppade in i bilen och åkte mot min skola. Det var hur mycket folk som helst men det är ingen ovanlighet för det är alltid proppfullt men det var riktigt kul. Vi fick ansiktsmålningar, ett R på ena kinden och en fotboll på andra :)



Efter matchen stog vi och pratade med fotbollskillarna som gjorde ett riktigt bra jobb. Vi förlorade dock men dom spelade bra :) Sen fick vi skjuss hem av Jose. När vi kom hem kollade vi på sex and the city och åt vindruvor.

Det var min fredag det :)

GO RANGERS!!




<3<3

GO RANGERS!

Slutade 11:42 idag, så skulle jag gärna vilja ha alla mina dagar:) På PE idag satt vi bara och snackade eftersom det inte var någon ide att byta om. Jag, Holly och Maison gick och spelade lite volleyboll, eller vi försökte i alla fall. Det som vi egentligen bara gjorde idag var att sitta av tiden eftersom inga lärare tyckte att det ens var någon ide att börja med något eftersom det var så kort tid, sånt gillar vi :)

Efter skolan åkte jag och Bianca till Tucson Mall som är Tucsons största köpcentrum, det var verkligen stort också och större ska det bli snart, det byggs hela tiden nya affärer. Vi tog bussen dit vilket vi nog inte skulle ha gjort. Visste det gick bra och så men det tog en timma(!) och ett tag trodde jag att jag skulle bli rånad. Det kom fram två konstiga killar och börade prata med oss om konstiga saker. Vi försökte mest ignorera dom och som tur var kom bussen! I princip alla säger att man inte ska åka bus här eftersom det typ bara är skumma människor som åker buss och mycket händer på bussarna. Därför blir det ingen mer buss för min del! Nästa vecka får Bianca sitt körkort efter många om och men så då blir allting mycket enklare :)

K.C kom och hämtade mig och vi åkte raka vägen till the raquet club. Eftersom vi var väldigt tidiga blev det 30 minuters löpning på löpbandet innan det var dag att ge sig av mot tennisbanorna. En riktigt bra träning idag. Agnes- min serve har blivigt riktigt bra nu ska du veta :) Efter träningen bar det hemåt en snabbis innan det var dag för middag hos Mike's föräldrar. Dom var jättetrevliga!

Imorgon är det football som gäller. GO RANGERS!!!

PUSS

Welcome to Arizona baby!!

Kort dag idag vilket var jätteskönt och skönare bli blir det i morgon då vi slutar 11:42 :) Då ska vi nog till Tucson mall och sen är det tennis dom gäller för min del.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Efter skolan stannade jag kvar och kollade på Alons träning. Dom var riktigt duktiga så det var kul! Sen kom K.C och hämtade mig och vi åkte hem. Jag pluggade lite och sen åkte vi till Buffalo Exchange, det är en jättestor affär med både nya och gamla kläder, Jag hittade en klänning och två linnen bland annat :) Sen åke vi hem och åt middag och nu sitter jag och väntar på ännu ett avsnitt av Project runaway :)
Idag i skolan skulle vi rösta på vilka som ska bli homecoming king och Queen. Vi har homecoming i Oktober och det är en riktigt stor grej här. Det ska bli kul och se vilka det blir, kanske man har fått någon röst :) Inte så mycket annat hände i skolan. Vi hade yoga lektion på PE klassen, haha jag måste säga att amerikanare är riktigt dåliga på yoga!! Heddis och Fridis- ni skulle ha varit med så kunde vi visa dom hur riktig yoga ser ut :)

Idag åkte vi förbi en "gun store" Det såg väldigt läskigt ut och det finns en del av dom här. Där säljer dom i princip alla sorters, inte för att jag har varit inne där men jag har hört... Dom flesta (inte min familj dock) har en pistol eller något liknande hemma. Det är bara att börja vänja sig att det fortfarande är lite vildavästern här! Som min värdmamma sa " Welcome to Arizona" Wilson's Guns hette den btw :)

Pappa- kan du vara så snäll och svara på mitt mail så fort du kan för jag måste veta det där med Karen:) Saknar er!

Hoppas att ni har det bra där hemma!!

Puss

Fabulous fruttini

Idag har jag upptäckt mitt nya favorittuggummi. Det är en nyhet från Orbit som heter "Fabulous fruttini", det måste testas om ni får tillfälle :) Jag har precis avslutat ett avsnitt av Project Runaway och sitter nu och läser i min nya bok. Vattenaerobics idag var mycket intressant och roligt. Det måste dock ha sätt väldigt roligt ut! Men man lär sig så därför kommer jag befinna mig i den där poolen nästa tisdag igen för att göra ett nytt försök :) Efter ett avslutat aerobicspass satte vi oss i Jacuzzin och där skulle jag ha kunnat sitta heeela natten, dom har faktiskt öppen 24 timmar om dygnet så någon gång ska jag göra det... 

Idag är det Mexicos independens day och det firades på min skola med mexikansk musik och dans, dock inte av mig... Men det var roligt att kolla på:) Annars har det inte hänt så jättemycket idag, jag gick till skolan, hem till Marlies, hem till mig och hämtade kläder och snabbt iväg till the raquet club. Det var en ganska stressig dag men jag hann med mycket! Imorgon slutar jag tidigt och då ska jag troligtvis gå till Uof A och hälsa på Kelsey :)

En liten bild på mina två underbara värdsystrar Tess och Mina och en av hundarna :)





Nu ska jag sova!
Godatt



Fight against the wind!

Nu har jag kommit hem från ett hårt två timmars tennispass. Det gick väldigt bra idag, min nya outfit var perfekt men det var ganska blåsigt så det gjorde det definitivt svårare. Men som min coach säger; "fight against the wind folks" Det är svårt men det går...

Idag fick jag en lista av min syster med en massa saker som vi måste hinna göra när jag är här, listan är enorm så det är bara att börja nu :)

Imorgon är det picture day! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än men någonting ska vi nog komma på :) Efter skolan imorgon ska jag följa med K.C på vattenaeribics, det ska bli spännande! Det kommer vara jag och K.C och sen massa tanter men även det kan vara en upplevelse! Nu ska jag måla färdigt mina naglar och sen är det läggdags för min del.

God natt!!

Kramar

Ett bra slut på en bra dag helt enkelt!

Det har blivigt mycket bloggande den här helgen men mycket har också hänt. Mötet idag gick jättebra och det var roligt att träffa alla igen! Efter dessa fyra timmar i ett konferensrum träffade jag Marlies, Andres och Kelsey och vi begav oss till Starbucks. Vi satt och pratade en stund men efter ett tag blev det alldelse för varmt så vi åkte hem igen. Senare på eftermiddagen blev det en sväng till Targets, där har dom verkligen allt mellan himmel och jord, jag skojjar inte! Jag hittade fyra pyamasar och sen lite träningskläder, imorrn börjar allvaret förstår ni! :) Vi hann även med en liten sväng runt i Tucsons "Beverly Hills" Jag har hittat mitt drömhus nu, det ser ut som ett slot! Innan det var dags för att åka hem till middagen blev det en liten tur till Park mall. Det blev fönstershopping för tro det eller ej så köpte jag inget!

Jag har pratat med Karen idag också och vi har stora planer men dom kan jag inte säga än innan något är bestämt, mer info kommer alltså! Kvällen avslutades med några avsnitt "Sex and the city" . Ett bra avslut på en bra dag helt enkelt. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min nyinköpta bok "Skinny bitch" det är en av New Yorks bestseller och säg vara riktigt bra så vi får väl se...


Tusen kramar

Panncakes and New York times


Lördagskvällen var riktigt lyckad! det var jätteroligt och jag träffade många trevliga människor :)
Nu är det söndag...Helgerna går lika fort som resten av veckan. Imorgon har jag spanskaprov men eftersom jag har hamnat i en nybörjarspanska så behöver jag inte plugga någonting, riktigt skönt! Tennis imorrn igen, nu har jag en ny tennisoutfit så nu ska det nog gå jättebra imorrn:) Nu ska jag snart springa iväg till Hilton hotel på möte med AFS. Eller springa ska jag väl inte riktigt göra...Det ska bli roligt att träffa alla andra utbytestudenter och se hur dom har det.

Det blev pannkakor till frukost så nu är jag proppmätt, nu ska jag sätta mig ner och läsa New York times som kommer hit varje söndag, min favvotidning!

Ha en trevlig söndagskväll där hemma,

Här är mitt tredje rum!( och förhoppningsvis sista)


Ettt av mina senaste inköp, en bok om alla skådespelare och karaktärer!


Kramar från mig


Något att tänka på...

"Enjoy the little things,
cause one day you may look back and
discover they were the big thing"


"There is no perfect time to get away
Just do it!"

Easy come, easy go...

Nu mina damer och herrar har jag flyttat igen. Jag bor nu hos min nya familj och här ska ja nu bo hela året. Familjen består av mamma K.C,  pappa Mike och deras barn Mina och Tess, samt deras tre hundar. En Chiuauan Frida, en Boston terrier och sen en liten tax, det måste vara en dvärgversion för den är verkligen hur liten som helst, minde än chiuauan! Jag som brukar tycka att min hund är liten, nu är hon helt plötsligt en stor hund.

Idag har packat upp, igen... och sen tog vi bilen till University of Arizona och gick runt på deras campus. Det är jättestort . Sen gick vi ner till Tucson centrum och det blev lite shopping. Sen åkte vi hem och nu ska jag snart iväg till Jessicas birthday party. Kelly kommer snart ch hämtar mig och Marlies. Det ska blir riktigt kul:)

Imorgon är det oriantation med min organisation. Man har det alltid en månad efter ankkomst. Vi ska prata om hur saker och ting går med hemlängtan och allt möjligt. Eftersom jag har haft jättemycket hemlängtan ska det bli skönt att prata med andra och se hur dom känner. Man kanske får några tips :)

Jag måste vara ärlig och säga att den senaste tiden har varit väldigt jobbig och svår för mig i och med att jag har bytt familj och hemlängtan har aldirg varit värre. Ibland har jag bara velat sätta mig på ett plan och åka hem igen. Men det skulle vara att ge upp men jag vill inte ge upp! Jag ska klara det här men jag måste inse att det kommer vara svåra perioder också. Det är svårt att komma in i en ny familj och börja om från början igen men jag hoppas att jag snart kommer kommer komma in i allt igen. När jag har haft som jobbigast har min kompis Karen varit ett stort stöd för mig. Det är hon som har fått mig att kämpa igenom det här och det är hon som har stöttat mig när jag har haft som mest hemlängtan. Det är hon som har fått mig att inte åka hem! Jag har känt henne sen jag var fem år. Hon bor i CA och jag ska försöka hälsa på henne så mycket som det går! Pappa- du vet vad du har lovat!
Karen- You mean a lot to me and I don't know what I would do without you! You're the best!

Just nu spelas ABBA för fullt i huset, Mina och Tess har sleep over här med några kompisar så jag passa på att skriva lite...
Nu ska jag snabbt göra mig klar för dom kommer och hämtar mig när som  helst :)

Kramar

Dagens lilla höjdunkt!

Nu har jag kommit hem, ätit middag och sitter och pluggar lite. Test i Genitik imorrn vilket jag inte ser fram emot! Tennisen gick jättebra idag, jag var till och med bland dom bästa så det var jätteroligt, bra coacher och grymma banor. Det var jätteskönt att få spela utomhus jag som för det mesta bara har spelat innomhus. Det var som en befrielse:) Det var väldigt varmt dock så kepsen var på. Men det märktes dock att jag inte har spelat på hela sommaren. Det första jag gjorde på uppvärminingen var att ramla, vi skulle springa och jag snubblar såklart men det var bara upp igen, le och springa vidare! Efter två timmar tennis kändes det också i benen och nu kan jag knappt gå men det ska vi jobba på:)Imorgon ska vi ut och leta efter lite nya tennisoutfitts till mig. Här är alla så dressed-up när dom ska ut och spela så då måste man väl hänga på. Jag har sett ett nytt tennisracket som jag vill ha, ett rosa!

Vill ni veta en rolig sak som hände idag, när vi satt och väntade på att coacherna skulle komma så började alla fråga om Sverige och hur jag trivdes här och så och sen helt plötsligt börjar en kille snacka svenska! Jag blev hur förvånad som helst men det var jättekul. Han kom upp från ingenstans. Det kändes riktigt konstigt att prata svenska faktiskt, jag har pratat med mina föräldrar och så men inte på det här sättet. Det visade sig att han och hans familj flyttade hit för 5 år sedan på grund av hans pappas jobb. Han bodde i Stockholm innan också så vi hade mycket att prata om :) Det var dagen lilla höjdpunkt!

Nu sitter jag och pluggar genitik och det är väldigt svårt kan jag säga. Ja menar det är en sak att förstå det på svenska men engelska! Allt är så annorlunda och det här har jag svårt att förstå på svenska. Men jag har faktiskt B i Genitik vilket gör mig väldigt nöjd med mig själv. Det trodde ni inte va :)



Imorrn är det äntligen fredag igen!! :)

Kramar från mig.

Somliga går, andra inte...

Nu har jag inte bloggat på några dagar men orsaken är att det har hänt väldigt mycket dom senaste dagarna. Det jag nu ska berätta kommer nog göra er förvånade. I söndags så flyttade jag. Ibland fungerar det inte ihop med familjen och det är det som har hänt mig. Dom senaste veckorna har vi haft flera möteten tillsammans med min "förra" familj och några som jobbar inom min organisation. Vi försökte att lösa problemen på ett bra sätt men det gick inte så det bästa för båda parterna var att jag flyttade. Tyvärr. Men jag är ändå glad över att det nu bara kommer att bli bättre. Hela flytten gick väldigt snabbt. När jag vaknade på söndagen kunde jag aldirg tro att jag skulle flytta bara några timmar senare. Jag visste att jag någon dag skulle göra det men inte samma dag. Jag är dock glad att det hela gick så snabbt för det hade blivigt väldigt stelt i huset om jag hade bott kvar där tills dom hittade ett nytt ställe åt mig. Just nu bor jag hos underbara Suzy som är min kontaktperson här i Tucson. Jag har bott här hos henne några dagar nu och jag ska bo här tills dom hittar ett nytt ställe åt mig. Just nu vet jag nte vart jag ska ta vägen. Jag trivs jättebra här hos henne så jag har ingen direkt brådska att flytta:) Suzy bor närmare skolan vilket innebär att jag kan sova hela 2 timmar längre på morgonen, två timmar! det är helt underbart. Just nu vet jag själv inte så mycket om vad som ska hända men så fort jag vet mer skriver jag här.

Jag älska mitt nya rum här och framför allt min nya säng!



Dom senaste dagarna har helt kretsat kring tennis. Alla är tennsfreaks i den här familjen så det har blivigt mycket US open tittande och spelande för egen del. Tur att man älskar tennis! Idag har jag uttagning så önska mig lycka till :) Nu ska jag snart iväg till skolan men jag skiver mer sen när jag kommer hem, det lovar jag!




Ha en trevlig dag/kväll

Kramar från Hanna


Strawberry champange and Romantic wish

Jag har gjort det igen... Igår planerade jag grundligt hur jag skulle lägga upp mitt pluggande i helgen men som vanligt så har det inte gått särskilt bra att följa det så nu har jag MASSOR att ta igen nu istället. Jag får faktiskt skylla mig lite själv men det är inte mitt fel att dom ger omänskligt mycket läxor över helgen. samtidigt som det inte är så lätt att säga nej till ett besök till Victoria Secret, det går bara inte:) Såklart jag åkte dit! Jag köpte bland annat två cremer som heter Strawberry champange och Romantic wish, man kan bara höra på namnen att dom luktar gott:) Jag fick också med mig lite underkläder. Sen blev det ett besök på starbucks också, jag har hittat världens godaste persikojuice där, den är helt oslagbar!

Imorse var vi och hälsade på stackars Granpa som ligger på sjukhus. Han opererade igår för något i magen, det var en slags propp i magen eller något sådant. Jag fick en klump i magen när jag såg honom ligga där i sjuksängen med massa slangar överallt. Han låg bara och kollade in i väggen för han kunde inte vända sig. Han hade dock sin humor kvar, vilket gjorde mig glad för det visar att han mår bättre och förhoppningsvis får han komma hem på onsdag.

Nu har jag två saker att välja på, antingen sätter jag mig framför datorn och skriver på min uppsats om engelska kolonier eller så sätter jag mig på altanen och läser ett splitter nytt nummer av Teen Vouge, vad ska jag välja....

Här kommer lite efterfrågade bilder på gårdagens shopping, det är inte så svårt att lista ut min favoritfärg:)









Många kramar från Hanna



Applebee´s och Abercrombie

Jag är trött, jag vill sova mer men jag kan inte. Jag tror att jag  har blivigt så van att vakna klockan 6 på vardagarna så att jag vaknar då automtiskt varje dag, det är jättejobbigt. Fredagen var i alla fall väldigt lyckad. Efter skola åkte vi till Applebee´s och åt och sen blev det raka vägen till Abercrombie, jag älskar deras kläder! Vi sprang runt som galningar för att leta eftet ett par svarta skor som Marlies bestämt nog skulle ha. Jag fick med mig lite saker hem jag också:) Vi var på en affär där dom hade sjukt fina klänningar så nu vet jag vart jag ska köpa min Promdress:) Homecoming är nu i oktober, det ska bli riktigt roligt! Sen gick vi förbi Biancas kompis som jobbar som fotograf och hon ville bestämt ta massa bilder på oss. Det fick holn såklart göra och sen fick vi med oss bilderna hem:)

Senre på kvällen blev det födelsedagsfirande, mycket folk men det var riktigt roligt. Det är så skönt att ha kompisar som kör bil, allt blir helt plötsigt så mycket enklare:)

Nu ska jag äta frukost, en riktigt american breakfast väntar med pancakes och hela köret:)















Absolutely fabulous

Nu sitter jag här med massa plugg igen. Att jag alltid ska skjuta upp allting till sent på kvällen, det får nog bli lite ändring på det i framtiden. Imorrn är det äntligen fredag igen, ännu en vecka som bara har runnit iväg. Idag spenderade jag hela eftermiddagen hos Kelly, vi försökte plugga lite men det blev mest att vi satt och pratae om allt möjligt:) Riktigt trevligt! Ni vet att jag skrev om bråket på min skola...Alla 3 som var inblandade från börjar har blivigt religerade! Dom är hur hårda som helst! Som tur var så är man själv en snäll flicka så jag tror att jag kommer klara mig undan att bli religerad:)

Imorrn blir det shopping med Cassondra, Bianca och Marlies. Sen ska vi nog gå och se "College" som ska vara en riktigt bra film. Senare på kvällen blir vi hämtade av min kompis Albert som kör oss vidare till hans kompis som firar sin 18 årsdag:) På lördagen blir det nog plugg igen, jag måste faktiskt plugga den här gången, senare på kvällen blir det poolparty hos Marlies. På söndag ska vi åka och hälsa på stackars Grandpa som ligger på sjukhus, han ska opereras imorrn:( Jag hoppas för gud skull att allt går bra! Nog för att han är en gammal man men han kommer klara det!

På onsdag har jag varit här en månad! kan ni tänka er hur snabbt tiden går. Jag kommer hem om 9 månader och 20 dagar! Inte för att jag vill hem nu men jag kan inte fatta att det redan har gått en månad sedan jag packade ihop mina sista saker innan jag skulle till Arlanda.

Nu ska jag försöka fokusera på mina läxor och kanske kolla på ett avsnitt av 90210:)


Riktigt bra serie btw!


Pussar och Kramar

En dag imorgon också...

Nu är jag äntligen klar! Inga mer läxor idag, nu ska jag snart gå och lägga mig istället. Det känns som om jag fortfarande inte är van med tiden, även fast jag har varit här i tre veckor nu( imorgon är det precis 3 veckore sedan jag åkte!) Jag vaknar fortfarande tidigt på morgonen och jag somnar lite när som helst när jag kommer hem från skolan.  Inte mycket sömn så nu måste jag sova, det är en dag imorrn också:)

Emelie- jag vill bara säga att både Sven och Oskar mår bra:) Dom hälsar och saknar dig jättemycket precis som jag gör!!!




Godnatt allihop!


Plugg, plugg och åter plugg

Jag har kommit på att jag har valt alldelse för svåra klasser! Jag läser nu AP american history och AP english litterature, AP menas med avancerat. Dom pratar om saker som jag aldrig har hört talas om och sen dessa ord som dom använder, dom förstår jag inte ens på svenska! Nej jag måste byta, snarast. Det är det första jag ska göra imorgon bitti:)

Annars har dagen varit bra, det har inte hänt så mycket men det var en lugn dag. Eller jo det var ett stort slagsmål på min skola idag. Vi hade lunch och satt och pratade när vi hörde några skrika och alla började gå mot mitten av skolgården. Som tur var hann det inte pågå för länge utan rektorerna, vakterna och lärare kom och stoppade bråket. Det började med två personer som bråkade men sen kastade sig fler och fler in i högen, ganska roligt att se faktiskt även fast det var läskigt. Det var i alla fall den stora händelsen idag.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Just nu ska vi skriva rapporter om presidentvalet, ganska kul faktiskt:)


Go´kväll


3 veckor redan!

Nu väntar en ny vecka framför mig, det är närmare bestämt min tredje vecka här borta i staterna nu. Jag har redan varit här i tre veckor redan! Tiden går verkligen fort...I helgen har jag hunnit med massa saker faktiskt, allt förrutom mina läxor. I lördags var jag på bio igen och såg Tropic Thunder, den med Ben Stiler men det var ingen film för mig. Visste var den rolig och så ibland men inget jag kan rekomendera. I söndags var den efterlängtade välkomsfesten och det var riktigt roligt! Jag träffade massa andra utbytesstudenter och andra trevliga personer. Sen på kvällen åkte jag, Marlies och K.C och såg på Mamma Mia. Jag har sett den förrut men det är riktigt bra! Sammanfattnigsvis var det en lyckad kväll helt enkelt. Igår var det Laborday och alla var lediga. Dagen började med en hel del tv tittande, sen kom Glenn på besök och vi satt och pratade lite, sen blev det ett dopp i poolen och senare på kvällen hade vi lite barbeque:) Ett bra avslut på en bra helg helt enkelt. Nu är det tisdag morgon och jag ska snart till skolan. Jag skriver mer sen när ja kommer hem!


Jag saknar er där hemma!

Massa kramar från mig 


RSS 2.0