On the road again

Ja da ar vi snart pavag mot varat stora aventyr.. Just nu sitter jag i min engelskaklass och skriver pa en uppsats. Klockan ringer om 10 minuter och da ar det helg igen, for min del i alla fall. Dagen gick valdigt snabbt idag och jag fick reda pa en takig nyhet.. En av mina basta kompisar i min Pe klass ska byta skola pa torsdag sa jag kommer inte att se honom i klassen mer,  riktigt trakigt! Nar klockan ringer ska jag snabbt ivag och ta kort for tennisen innan resten av familjen hamtar mig for att borja varan resa. Det ska bli kul och jag kanner mig redo, jag packade det sista i morse sa nu ar det bara att aka. Jag kommer inte ha dator tills pa lordag men da kommer en ny uppdatering och massvis med bilder, det vill jag lova!

Ha en superduper bra vecka!

Varen ar har!

Ny vecka, nya mojligheter! Ar det inte sa det heter.. Den har veckan kommer jag bara vara i skolan i tva dagar, mandag och tisdag.. Jag ska namligen ut pa en camping tur uppe i Paraya Canion som ska vara nagot helt fantastiskt. Ni som kanner mig vet nog att jag inte ar det stora campingtypen och om jag ska vara arlig har jag aldrig sovit i talt i hela mitt liv sa det har ska bli nagot utover det vanliga! Men jag ska ge det en chans och foroka att inte ha nagra fordommar innan jag ligger i det dar taltet och har fastnat i sovsacken.. Men som sagt, jag ger det en chans :) Vi aker direkt efter tennsifotograferingen pa tisdag och aker upp till Flagstaff. Det kommer att ta oss ungefar 4 timmar och vi spenderar natten pa ett hotell dar innan vi aker vidare till Piraya Canyon. Vi kommer att promenera med vara ryggsackar i 6 miles, det kommer att ta oss ungefar 3 timmar! Ingen liten promenad det inte men jag gillar att promenera!

Jag kan ocksa ta och meddela att det nu ar var har i Arizona och blommorna blommar for fullt men bara for nagra veckor sen kommer allt att bli torrt och omanskligt varmt igen, precis som i borjan av aret..Tank vad fort tiden gar eller hur?





Happy St. Patty's day!

Happy St. Patrick's day allihopa! Idag var det till att ha pa sig nagot gront och det var imponerande att se att nastan alla i skolan hade nagot gront pa sig. Konstigt nog hade jag hur mycket tid som helst imorse, vanligtvis stressar jag ihjal mig pa morgonen men idag hade jag lang tid pa mig.. Skolan rullade pa valdigt bra och aven eftermiddagen. Jag gjorde klart bade mitt spanskaprojekt och historiaprojekt i helgen sa jag har varit laxfri an sa lange. Det lonar sig alltid i langden:)

Idag spelade vi mot Tucson high igen men den har gangen var det pa hemmaplan. Det var enkelt! Jag vann singel med 8-1 och tillsammans med Vanessa vann vi dubbel med 8-0. Det var som en lek! Efter matcherna foljde jag med Glenn och Marlies till Costco. Costco ar en gigantisk mataffar dar dom bara saljer allt i storpack. Det ar som Martin Olsson hemma men 10 ganger storre! Val dar inne moter jag norrman! Jag horde att dom pratade norska och gick fram till dom och vi pratade. Det ar alltid lika roligt att traffa folk hemifran:) Marlies bara suckade nar jag gick fram och pratade, hon tycker att det tar for lang tid, haha.

Nu ikvall har jag suttit och letat efter flygbiljetter for Springbreak som kommer upp snart, inte lang tid kvar nu! Da bar jag mig av till San francisco for att halsa pa nagra familjekompisar, det var faktiskt min pappas gamla vardfamilj en gang i tiden:) Det har varit valdigt varmt har i Tucson den senaste tiden, nu kommer sommaren snart men egentligen borjar varen har nasta vecka. Konstigt det dar nar det kanns som svensk hogsommar ute nu.. I sondags spenderade jag hela dagen ute i solen och solade och hade mig, det var rikgti skont med en lugn dag.. Annars sa pagick en stor bokfestival at the U of A i helegn som jag ocksa svangde forbi:)

Nu ska jag sova och forbereda mig for 20 minutersloppet imorgon, det ar lopning som galler sa jag maste vara fit for fight!






Bilder som lovat!

Det heter val battre sent an aldrig:)












Fri som en fagel

Sa da var detr helg igen.. ingen skola for min del imorgon eftersom vi har sakallad gradingday! Jag alskar gradingdays! I dag spelade jag mot Ironwood high och jag var arligt talat riktigt nervos innan eftersom jag hade hort att dom skulle vara riktigt bra.. Men bra gick det i alla fall, jag vann med 8-3 och jag ar valdigt nojd med min insats for dagen! Efter matchen akte hela familjen ivag och storhandlade massa mat, det ar alltid lika roligt :) Ikvall har jag ocksa gjort klart mitt spanskaprojekt som ska presenteras pa mandag sa nu ar jag fri i helgen.. nastan i alla fall, jag har mindre att gora vilket alltid ar till en fordel. Snart ska jag ta och dra mig tillbaka for att imorgon unna mig en valfortjant sovmorgon.

Hej sa lange och godnatt.

En latt seger!

Kom precis hem fran den enklaste matchen jag nagonsin har spelat! Vi akte hela vagen bort till Mountain View high men vart det var det. Jag vann min singelmatch med 8-1 och dubbeln som spelades med Vanessa vann vi med 8-0 sa det var ingen storre match! Det var forsta matchen med mitt nya racket och det var grymt! Det basta som finns ar att fa spela med en nystrangt racket :)  Nu har jag precis avslutat mitt pluggande och sk nu ga och lagga mig, det var en lang dag idag!

Vi hors imorgon! Godnatt.

two in a roll

Jag troddeinte att en vecka kunde ga langsammare an sa har men nu ar det antligen helg! Jag vann mot Casa grand oich jag kande att jag spelade riktigt bra! Mitt nya racket ar helt grymt bra :) Fredagen spenderades mestadels i skolan och pa tennisbanan men senare akte jag hem till Marlies och hade filmkvall med henne och Zach men senare kom R och hamtade mig och vi akte hem till honom och kollade pa film. Det blev Hitman men inget att rekomendera om man inte gillar blod som mig haha. Nu ska jag snart bege mig ivag och gora communityservice, det ska blir riktigt interessant! Jag jag arligt talat aldrig gjort det forut och jag kan val saga att det inte direkt ar min grej men vad gor man inte for samhallet, eller hur:) Jag kom precis tillbaka fran ett Targetbesok... Me  mig hem i kassarna hade jag; galgar( mestadels av mina klader ligger pa golvet i garderoben sa mer galgar behovs!), en t-shirt, headbands for tennis, och ett trepack paket orbits. Valdigt nodvandigt! Senare pa eftermiddagen ska jag se UofA's sista basketmatch...Go wildcats! Sen blir det filmkvall med Suzy och Marlies hela natten lang:)

Mamma och pappa! Kan vi skypa klockan 20.00 eran tid istallet for 19.00 imorgon, alltsa klockan 12 hos mig? Passar det for er? Alskar er!

Svenska upplevelser

Nu ar jag hemma igen och allt ar som vanligt igen. Borta bra men hemma bast som man brukar saga... men jag skulle faktiskt ha kunnat stannat i CA ett tag till for sa bra var det! Dom forsta tva dagarna spenderades pa Disneyland och California Adventures. Nar vi var trotta pa berochdalbanor akte vi en dag in till Hollywood och travade omkring dar och gissa vad dom hade... H&M! Det har dom inte i hela Arizona vilket betyder att jag har varit utan i snart 7 manader sa det var en valsignelse for mig att ga in dar:) Nar jag sen ar inne i en turistaffar hor jag att nagon pratar svenska. Forst trodde jag att jag hade blivigt galen och bara horde random saker men sen horde jag det igen! Jag gick fram till dom tva tjejerna och fragade om dom var fran Sverige och det var sa sant sa, skane var dom fran och vi stod dar och pratade ett tag. Det ar inte varje dag det hander :) Efter Hollywoodbesoket som for ovrigt var grymt akte vi till en strand ungefar en timma fran Hollywood. Det var jattemycket folk och en underbar strand med manga sma affarer langst stranden... Underbart! Det var kul att se havet igen ocksa!

Jag vet att jag har sagt det har forrut men jag sager det igen... Bilder kommer men jag har lite datorproblem just nu men som snart ar losta. Jag lovar!

Annars ar det 200 dagar sen jag akte hemifran nu sa om 117 dagar kommer jag hem igen:) Tank vad tiden gar fort...

Nu ska jag forsoka fa lite somn. Match imorrn mot Casa Grand, det blir spannande! Hall tummarna dar hemma:)

Godnatt

RSS 2.0