Grattis världens bästa mamma <3

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år,
ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år
Ett fyrfaldigt leva för min älskade mamma!!
Hon leve, Hurra, Hurra, Hurra!!!!
Idag är det en stor dag, det är nämligen min mammas födelsedag. Mamma, jag hoppas att du får en underbar födelsedag med många presenter för det är du värd mamma, du är värd det bästa!! Tyvärr kan jag inte vara hemma nu och fira dig men jag hoppas att pappa, Maja och A.G (Ida) firar dig rejält:) Jag saknar dig jätte, jättemycket och längtar redan tills i sommar då vi ses igen. Jag tänker på dig varje dag mamma. Kom ihåg att du är världens bästa mamma!!!
Ha nu en underbar födelsedag,det här är din dag mamma, kom ihåg det!
Hundra, miljoner födelsedagskramar från mig!!!!
Älskar dig mamma!!

 
                                                        

God jul allihopa!

Jag vill önska er alla där hemma en riktigt god jul! Det känns ärligt talat inte alls som att det är julafton idag. Här firar vi ju stort imorgon istället men det kändes riktigt konstigt att vakna upp och inte springa till julstrumpan, äta tomtegröt och lyssna på "nu är det jul igen" Det var en helt vanlig dag när jag vaknade, mycket märkligt. Jag gick upp och slog in dom sista julklapparna så nu är allt klappat och klart och dom logger där nu under granen som börjar fyllas på riktigt ordentligt! Ikväll tänds det hundratals ljuslyktor längst alla gator i mitt område. Det är en tradition sen några år tillbaka. Jag ska försöka ta kort så jag kan visa er för det ska tydligen vara något alldeles speciellt! Imorgonbitti är det först en stor julfrukost följt av julklappsöppnande och sedan bär det av mot morföräldrarna för att äta jullunch. Jag ska också skypa med mamma och pappa vilket ag se fram emot enormt:D Jag har aldrig varit utan släkt och familj på julafton så därför känns det extra konstigt att dom inte är här just nu. Men det här är ett år av mitt liv, nästa jul är jag hemma igen och allt är som vanligt så det här ska bli spännande. Spänningen i huset är på topp inför morgondagen, timmarna innan det är dags för julklappsutdelning räknas ner...

Jag har faktiskt hunnit med litesvenska jultraditioner här nere också! Förra helgen bakade jag lussebullar och tro det eller ej så blev dom riktigt bra! Jag har också delat med mig av svensk traditionell julmusik, vilket uppskattades:) På köksbordet står också mitt fina änglaspel som mamma och pappa skickade:) Jag har även en julmust som väntar på mig i kylskåpet och Nyåkers pepparkakor, det ska jag unna mig ikväll. Det är ju trots allt julafton:D

Med det vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt å!!!

Ännu en liten olycka...

Nu har jag varit dålig på att skriva igen...och jag som skulle skärpa mig! Nu är det i alla fall inte långt kvar till etefterlängtat jullov, sista dagen imorrn. Den här veckan har vi haft såkallade finals, slutprov i alla klasser. Idag och imorgon har vi halvdag vilket betyder att vi bara är i skolan till 11. Efter skolan gick jag först till skolsyster för att kolla min arm. Det hände en liten olycka igår, nu ska jag berätta. Det var en extremt vacker solnedgång i går och kreativ som jag är tänkte jag därför att jag skulle ta en kort. Jag ställer mig därför på en mur utanför vårat hus och knäpper några kort men sen tappar jag balansen och ramlar bakåt och såklart tänkte jag int på att jag hade en stor kaktus bakom mig så jag ramlar i kaktusen och tar i mot mig med armen. Det finns bara ett ord för det, AJ! Det gjorde fruktasnvärt ont och det var ett helsike att få ut alla taggar. För tillfärllet är min armröd och svullen och inlindad i ett grönt bandage (jag fick välja mellan grönt och orange) Men jag bor som sagt i Arizona, allt ska man testa:) Efter sjuksysterbesöket åkte jag, Bianca, Marlies, Marc och hans kompis som jag inte vet namnet på först och åt lunch på ett japanskt ställe och sen vidare till park mall. Vi spenderade ett antal timmar till att leta julklappar och balklänningar, ingen större framgång än dock. Men jag har hela jullovet på mig att hitta en bra klänning.

Nu ska jag sova så att jullovet snart kan börja.

Santa Lucia!

Glad Lucia allihopa! Det kommer bli ett konstig dag utan att sitta framför tv med en lussebulle i handen. Lussebullar ska dick bakas men det får bli en annan dag:) Jag älskar lucia, det är en sådan mysig dag! Jag ska i alla fall äta en pepparkaka och kolla på luciaklipp på youtube idag, det är det minsta jag kan göra.

  

Natten går tunga fjät
runt gård och stuva
kring jord som soln förlät
skuggorna ruva
Då i vårt mörka hus
stiger med tända ljus
Sankta Lucia, Sankta Lucia

Natten var var stor och stum.
Nu, hör, det svingar
i alla tysta rum
sus som av vingar
Se, på vår tröskel står
vitklädd med ljus i hår
Sankta Lucia, Sankta Lucia

Mörkret skall flykta snart
ur jordens dalar
Så hon ett underbart
ord till oss talar
Dagen skall åter ny
stiga ur rosig sky
Sankta Lucia, Sankta Lucia


Natten går tunga fjät
runt gård och stuva
kring jord som soln förlät
skuggorna ruva
Då i vårt mörka hus
stiger med tända ljus
Sankta Lucia, Sankta Lucia

Natten var var stor och stum.
Nu, hör, det svingar
i alla tysta rum
sus som av vingar
Se, på vår tröskel står
vitklädd med ljus i hår
Sankta Lucia, Sankta Lucia

Mörkret skall flykta snart
ur jordens dalar
Så hon ett underbart
ord till oss talar
Dagen skall åter ny
stiga ur rosig sky
Sankta Lucia, Sankta Lucia


The week in review

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva. Förlåt för det, nu ska det bli ändring på den fronten. Den här veckan har varit hysterisk. Mycket plugg, glada överaskingar och oväntade besök. Jag tar veckan från början. I måndags blev det ingen tennis för min del eftersom jag var tvungen att skriva 2 uppsatser som jag har skjutigt upp alltför länge. Men jag blev klar tillslut! Sen var det Gossip girl på kvällen, som vanligt:) I tisdags gick min mobil sönder för tredje gången så det blev till att åka tillbaka till affären och be dom titta på den. Men när jag kommer dit säger dom att jag har tappat mobilen i vatten och att det är därför den inte funkar men jag kan med all säkerhet garantera att jag inte hade gjort det. Efter 20 minuters argumenterande var det ingen ide längre. Det var bara att inse att jag inte skulle komma någon vart i det här. Det var då vi bestämde oss för att byta abonnemang till ett bättre. Efter det gick jag hem till Mariles för att plugga men det blev OC-tittande istället, precis som alltid. När K.C sen kom och hämtade mig kom hon med nyheten om att min kompis Marianne från Sverige hade ringt. Jag visste att hon var i Tucson på besök och såklart blev jag överlycklig när hon ringde! Hon bjöd in mig till en scandinavisk julmiddag som var hur kul som helst! Sen gick vi till Arizona Inn och drack varm choklad. Jag kunde inte fatta att hon var här! Det var hur overkligt som helst, klart den bästa kvällen!! I Onsdags spenderade jag i ännu en telefonaffär och äntligen fick jag en ny telefon, en bättre också:) På kvällen blev det till att plugga igen. Nästa vecka börjat alla final exams så det blir inte mycket fri tid för min del nästa vecka...

Nu är det i alla fall helg! En efterlängtad sådan. Igår efter tennisen blev det basket. Vi åkte och kollade på när Rincon high tog hem vinsten mot Sal point high. Va var hur bra som helt!! Efter matchen åkte jag, Shane, Javie, Kristin och Emilio till ett mexikanskt ställe. Det var gott:) Nu sitter jag och väntar på att vi ska ge oss iväg ch se the nutcracker. Jag måste få lite julstämning även här borta i värmen:)

Ha det bra!

My day!

Mina stackars men värker, jag har träningsverk från tennisen igår! Därför blev det ingen träning idag förrutom på PE då vi spelade frisbeegolf, ganska kul var det faktiskt. Inte så mycket nytt idag, dagarna blir mer vardag här bort nu, inget nytt varje dag. Men den här veckan är fyllt med läxor och uppsatser, inget att se fram emot men däremot har jag helgen att längta till! Den här helgen kommer att bli rolig:) På planeringen står en julfest med hela AFS, juldekorering, Skype med Emeli, Frida och Sandra ( Det roligaste med hela helgen:D) och sist men inte minst julhandling. Det börjar närma sig nu och julklappar måste inhandlas. Jag brukar vara i god tid med sånt men inte i år inte...Nu ska jag snart stänga igen datorn och sova. Jag har nämligen 6 kilometers löpning på tid att se fram emot imorrn. Men jag är taggad!

Sov så gott!

Helgen i bilder

     
    

RSS 2.0