Lite C.A



Thunder my sis!





Lite Grand Canyon








Sommarlov!

Ja da var det sommar, ingen mer skola nu. Pa ett satt ar det hur skont som helst att vara ledig men sista dagen i skolan var enda sorglig eftersom jag kanske aldrig mer kommer att se manga av manniskorna dar, men mina kompis har jag kvar for alltid! Resten av familjen far inte sommarlov forran om en vecka sa jag sitter nu har hemma sjalv och funderar var jag ska gora med tiden. Snart ska jag i alla fall prata med mamma och pappa! Pa tisdag ar det det en stor dag! Da kommer min lillasyster Agnes och halsar pa mig har borta. Jag kan knappt vanta:D Nu ar det itne sa lang tid kvar tills jag kommer hem, bara lite drygt en manad kvar nu! Jag klan itne fatta att tiden har gatt sa snabbt. Innan jag akte fick jag hora att tiden skulle ga fort mot slutet men jag kunde inte forestalla mig att det skulle kannas sa har! Jag har lite smatt borjat packa ihop mina saker och jag kunde inte forestalla mig hur mycket skit man sammlar pa sig under ett ar. Hur ska jag lyckas ta med allt? Tur att Agnes kommer och kan ta med sig lite hem:)

Igar var jag och sag filmen "Ghosts of girlfriends past" med Matthew Mcconaughey och Jennifer Garner. Jag maste saga att det var riktigt bra! Den fick mig bade att skratta och grata. Jag kan starkt rekomendera den nar den kommer till Sverige! For ovrigt har det regnat har tva dagar i strack nu, seeeeegt men enligt tidningen ska det bli battre i helgen och nasta vecka, sa Agnes du behover itne vara orolig du kommer att fa din varme. Aven fast det regnar har ar det riktigt varmt och riktigt humid. Ska ivag och spela tennis senare men jag far se hur vadret blir.


Bikinin aker pa!

Helgen ser rikigt varm ut har borta!

Friday: 102 degrees fahrenheit

Lordag: 103 degrees fahrenheit

Sondag: 101 degrees fahrenheit

Ungefar 40 grader cellcius far jag leva med i helgen. Med det aker bikinin pa hela helgen! Och jag klagar inte:D

En favorit

There's only 1 thing
2 do
3 words
For you
(I love you) I love you
There's only 1 way to say
Those 3 words
That's what I'll do
(I love you) I love you

2.5 mil!

Jag kan itne forsta hur fort tiden gar. Vi narmar oss slutet av skolan nu, bara 2 veckor kvar! Den senaste tiden har jag haft alltfor mycket pa gang sa jag har inte hunnit blogga sa mycket mend et ska det bli andring pa nu for nu kommer tider med mer tid! Forra helgen akte hela AFS vag till Grand Canyon och campade. Ni vet nu sakert att jag inte gillar att campa och det star jag fortfarande fast vid men utsikten och kanslan dar uppe var verkligen fantastisk sa campandet var bara en liten del som jag latt kunde sta ut med. Vi gick i 14 miles vilket ar ungefar 2.5 mil! Dagen darpa kunde jag inte ga sa ont gjorde det. Traningverken var obeskrivlig men det var det vart! Jag firade ocksa min fodelsedag dar vilket var nagot alldeles speciellt. Jag vaknade av att alla kom och sjong for mig, det var som att ha en alldelses egen kor. Jag kommer aldrig att glomma den fodelsedagen. Sa nu ar man 18 ar och myndig. Arligt talat kanner jag mig inte sa stor, kan jag verkligen ta vara pa mig sjalv? Jag kan nog klara mig ganska bra, kanske itne finansiellt som pappa sager sa darfor tar jag fortfarande hans hjalp:)

Imorgon har vi Carnival i skolan. Ni som har sett Grease vet vad jag menar. Det ska bli kul! Forra aret horde jag att det var riktigt lyckat sa jag hoppas att det blir sa aven detta ar! Idag kopte jag aven en av skolan yearbooks, vi kommer att ha tva eftersom vi ar tva skolor pa samma campus men jag vill saklar ha bada eftersom alla mina kompisar ar splittrade pa bada skolorna. Nu ska jag ga och stada mitt rum, det ser ut som ett slagfeldt som mamma skulle saga:)

Hej sa lange!

RSS 2.0