Storslagen halloween på gång

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Det får bli ändring på det, nu ska jag börja skriva lite oftare!
Mycket har i alla fall hänt den senaste tiden här borta på andra sidan jorden. Mexico förra helgen var helt underbart härligt. Jag ska definitivt tillbaka dit igen  så fort jag får tillfälle:) Vi hade hyrt ett hus som låg precis på stranden så det var kanske 10 meter ner till havet, helt underbart! Jag har verkligen längtat efter havet, det kan man lugnt påstå! Det blev långa dagar på stranden  borta i Puerto Pañasco:) En dag åkte vi in till staden som låg bara 10 minuter med bil från vårat hus. Där gick vi runt i alla små affärer som dom hade där och inhandlade det ena med det andra. Vi kom där ifrån med massa smått och gott:) På kvällarna hade vi fyrverkerier och umgicks med våra kära grannar som vi hade där nere. Det var ett gäng collegekillar från Phoenix, det var faktiskt riktigt kul! Vi hade fyrverkerier och grillade. Där satt vi på stranden tills solen började gå upp igen. Det var underbart:) Sista natten innan vi skulle åka hem blev dom rånade på alla deras saker. Det avr riktigt läskigt faktikst. Dom hade glömt att stänga bakdörren och mitt i natten vaknade dom av att ett gäng killar, kanske 3-4 stycken stod innen i deras hus. Det konstiga var att det dom tog var deras tandkräm och några kläder och sen flyttade dom deras pengar, nycklar och pass från deras väskor till ett bord mitt i rummet. Dom tog också ena killens kläder och la domi hans kompis väska, helt sjukt konstigt! På morgonen fick vi dock höra att våra andra grannar på andra sidan också hade haft besök av troligtvis samma gäng. Dom hade däremot haft otur för där hade dom tagit pengar, nycklar, deras kameror och till och med deras kläder. Dom hade också vaknat mitt i natten och sett killarna inne i deras hus så dom ringde polisen och killarna stack ganska på direkten, dock med alla deras saker. På morgonen när vi packade ut i bilen för att åka tillbaka hem kom den mexicanska polisen och vi var med om en liten biljakt men tyvärr behövde vi fortsätta vår färd så jag vet inte riktigt hur det gick med den saken... Spännande var det i alla fall:)

Som tur var låste vi våra bakdörrar så vi slapp besök av rånare, tur var väl det:) Hur som helst så hade jag en underbar vistelse i Mexico:D

Jag vill oclså ta och meddela att det nu är 3 månader sedan jag lämnade er hemma i Sverige! Jag säger det igen, tiden går sjukt fort!! Det är liksom redan november och det roliga är att jag fortfarande kan gå runt i klänning och flip flop, helt underbart om ni frågar mig :)

I morgon är det halloween och alla är förberedda till tusen. Jag själv ska vara en snöängel och hela min utfit är fixad. Jag ska ha en stor tyllkjol( liknar en ballerinakjol) , vitt linne med en vit pälsbolero och sen isblå vingar. Sen har jag även fixat en tiara och massa vitt glitter. Jag tror att det kommer att bli en succe! Bilder kommer på lördag :)

Nu ska jag göra klart mina läxor och sen ska jag förbereda min outfit för imorgon, halloween kommer garanterat att bli storslaget i år :)

Puss på er!







Im going to Mexico!

Fy fan det här var verkligen inte min dag alls! Jag mår förjävligt just nu för jag fick en jävla baseboll i magen på PE idag. Jag var catcher och min kompis som är en stor footballplayer kastade bollen rakt i magen på mig. Hårt var det också! Han menade såklart inte att göra det men ett tag trodde jag att jag skulle tuppa av. Nu mår jag piss och min mage gör ont!! En baseboll är inte mjuk kan jag lova! Men men jag överlever förhoppningsvis:)

Jag hoppas att det värsta smärtan går över snart för resväskan är redan packad och snart beger jag mig iväg till Mexico:D Fan va kul det ska bli!! Jag berättar allt när jag kommer hem, jag lovar. Jag hörde att dom har delfiner där så föhoppningsvis får jag se en delfin för första gången i mitt liv ( nej, jag räknar faktiskt inte med kolmården, en fri delfin är något annat:) Det ska bli underbart att se lite hav igen:) tre månader utan en skymt av hav är faktiskt lång tid för en som bor i Stockholm.

Kom precis på en livsviktig sak. Jag hade inte packat med mitt pass och bevis på att jag är tilllåten att komma tillbaka till the US igen. Det hade varit riktigt snyggt att försöka förklara det för killarna vid gränsen. Jag blir nervös bara att tänka tanken. Alla där är beväpnade och dom är riktigt hårda! Vanligtvis måste man gå ur bilen och låta dom kolla igenom hela bilen innan man får åka vidare över gränsen. Det är så extremt många som försöker ta sig ver till Arizona från Mexico utan bevis. Dom skickar över stora lastbilar med folk ibland och tror att dom kan komma undan, detta händer dagligen här! Jag är faktiskt lite nervös över att åka över gränsen när jag har hört hur läskiga dom är! Inga charmtroll där inte!!

Nu ska jag ta en ipren och hoppas på att min stackars mage blir bättre, har lite mer att packa och sen måste jag nog kolla att jag har pass och all annat, för jag vill ju inte stanna i Mexico för all evighet:)

Mamma, pappa, Agnes och Maja- Det är riktigt synd att jag inte hann prata med er innan jag åker men när jag kommer hem har jag förhoppningsvis mycket att berätta:) Jag vill också höra allt om NY! Tack för pengarna och jag ska ta väl hand om mig i Mexico, inte dricka vattnet:)

Ta hand om er alla där hemma!!
PUSS


Min onsdag

Idag är det torsdag redan, tänk vad veckan går fort igen... Snart ska jag göra redo för skolan men jag hinner skrivar lite snabbt! Igår efter skolan mötte jag upp Cassondra, vi hann med många saker på dom 5 timmarna vi skulle spendera innan det var dags för musikal. Det började med att vi gick en snabbis till henne jobb och drack vatten medans hon skulle fråga chefen om något Sen bar det vidare till Bank of America där vi satt i kanske 40 minuter för att något var fel med hennes konto. Efter det åkte vi vidare till Park Place, hittade lite saker inför mexicoresan och annat roligt:) Sist men inte minst hann vi med ett starbucksbesök men sen var det dags att gå till bussen igen och åka mot skolan. Det var en riktigt interessant eftermiddag :) Musikalen var för övrigt grym! Jag var riktigt imponerad måste jag säga och vissa "skådespelare" var helt fantastiska!

I dag höll jag nästan på att bli värvad till US Army:P Haha inte riktigt men dom var på besök i våran skola och hade olika tävligar där man kunde vinna priser beroende på hur många armhävningar man kunde göra. Som dom enda tjejerna klev jag och Bianca fram och gjorde 10 armhävningar framför ca 20 personer, det var stort! Haha vi vann faktiskt ett armband och ett nyckelband:)

Nu är det dags för frukost!

Hej så länge

Utkast: Måndagskvällarna spenderar ...

Måndagskvällarna spenderar jag alltid framför gossip girl! Den nya säsongen är grymt bra så det går bara inte att missa. Helgen var bra! Veckan blir nog ännu bättre tror jag :) Det är bara 3 dagar kvar nu innan det bär av till Mexico men innan dessär det mycket som ska fixas. Imorgon efter skolan tänkte jag ta en liten tur till Target och fixa lite grejjer inför resan. Sen på onsdag är den stora musikalen på min skola. Årets musikal är Fiddler on the roof så den ska jag och Cassondra gå och kolla på, plus hela min familj :) Sen måste jag hem och paacka, eller det kanse jag gör på torsdag morgon förresten. Jag är alltid sen med att packa, det är bland det tråkigaste som finns så helst skulle jag vilja att någon packar åt mig:)

Här kommer lite bilder från the pumkin patch!





Weekend!

En efterlängtad helg är nu här! Den här veckan har varit lång, med massa saker varje dag som behövdes få gjort. Jag kan med gott samvete säga att jag förtjänar den här helgen mer än någonsin. Veckan har dock varit väldigt bra men det sitter aldrig fel med helg :) Idag efter skolan tog jag bussen hem igen, jag gick av på rätt stopp! Nu börjar jag verkligen kunna det här :) När jag kom hem väntade Tess och mamma K.C på mig. Lite senare åkte vi till Park Place mall för att inhandla lite jeans och andra saker till mig. För första gången i mitt liv hittade jag ett par bra jeans och dom passade som handen i handsken på en gång. Jag brukar alltid ha svåt att hitta jenas som sitter perfekt men den här gången gjorde jag det på en gång! Helt fantastiskt:) Det har jag American Eagle att tacka!

Nu har vi precis kollar klart på Titanic. Även fast jag har sett den filmen hundra miljoner gånger kan jag aldrig hålla mig för tårar. Det är helt klart den bästa filmen som har gjorts på denna jord. Där snackar vi riktig kärlek, sådan som jag önskar att hitta någon gång :) Jag bara älskar den filmen!!

Min helg är annars ganska fullspäckad. Imorgon ska vi åka till en pumpafarm. Det blir spännande, jag berättar mer när jag har varit där. Vi ska få med oss Raina och Marlies också så det blir nog jättekul! Sen ska jag troligtvis förbi Park place mall igen för jag hann inte riktigt inhandla allt jag behöver så det får bli en vända till. På söndag ska vi ha en brunch för massa människor. Sen lite senare ska jag, Cassondra, Sean, DJ och Amber åka och sen en ny skräckfilm. Den heter Quarantine tror jag. Den ska tydligen vara riktigt läskig, får se om jag pallar det :)

Det är ungefär det jag har planerat i helgen. Sen får jag se, vem vet vad som dyker upp:)

Trevlig helg allihopa!!


Dagens absolut sista

Jag hinner slänga in ett till inlägg innan det är dags för mig att sova. Har precis kollat färdigt den absolut sista debatten mellan Mc Cain och Obama. Snart gäller det, bara 3 veckor kvar nu innan valet. Det märks verkligen överallt att det börjar närma sig nu. Det pratas politik överallt, på radion, tv, i skolan, ja alla möjliga platser!

Nu sitter jag och kollar igenom IKEAs hemsida. Vi ska nämligen åka dit snart så jag måste ha koll på vad som finns :) IKEAS köttbullar är väldigt populära i det här landet och folk åker dit bara för att få äta deras köttbullar, haha helt sjukt! Men vi ska vara stolta över vårt IKEA och våra köttbullar:) Jag ser faktiskt fram emot att åka till IKEA i Phoenix, det kommer kännas som hemma! Då ska jag köpa med mig lite svenskt godis därifrån för det saknar jag faktiskt. Jag saknar svenskt lösgodis och ahlgrens bilar. Fan va gott det skulle vara med en påse ahlgrens bilar just nu! Jag var inne på en hemsida idag där man kan beställa svenskt godis och andra svenska produkter till USA, jag funderar på att kanske göra det någon gång.

SVERIGES STOLTHET!!
      



Imorgon åker min älskade svenska familj till NY. Åå vad jag skulle ha velat följa med er! Det känns så konstigt att det fortfarande är så långt borta även fast vi kommer att vara i samma land. Det tar ungefär lika lång tid att åka från Sverige till NY som det tar från NY hit! Det här landet är stooooort! Aja det finns ingen tid att vara avis, vi åker väl nästa år också, eller hur pappa?:D

Här kommer en liten hälsning till er mormor och morfar. Ha en jättebra resa till Tunisien och spela banan av araberna. Jag önskar att jag kunde följa med er men jag vet att ni kommer att ha en toppenresa:) Ni får åka hit också för här har dom toppenbanor! Jag ska ut och testa någon snart, jag måste bara hitta en medspelare. Vi har spelat ett tag på PE och jag har fått mycket beröm över min sving:D Vänta bara tills jag kommer hem igen, då ska vi ut och spela!

Nu ska jag nog dra mig tillbaka och sooova. Jag måste vara pigg och allert imorgon för då är det 20 minuters som gäller på PE. Vi ska springa 20 minuter i taget tills vi stupar. Nej så hemskt är det inte egentligen, jag gillar att springa så det ska nog inte vara någon match:)

Godnatt alla där hemma

I beat them all

Kom precis hem från en utflykt med familjen. Vi åkte till några lokala affärer i stan och gick runt en sväng. Det var mycket underhållande :) Jag kom hem först från skolan. Då satte jag mig vid datorn och skickade iväg några mail.  Idag var det riktigt varmt igen så ingen  tjocktröja idag inte. Jag trodde att det nu skulle bli lite kallare men där hade jag visst fel. Idag på PE spelade vi basket. Jag kan stolt säga att jag var bättre än några av killarna i fotbollslaget. Haha jag slog dom alla! Men dom gjorde ett bra försök:)


Nu sitter vi och väntar på lite middag och lyssnar på Mamma mia, favoritmusiken i det här huset:)

Skriver kanske mer senare för nu måste jag återgå till mina läxor.

PUSS


Ni är underbara

Okej nu sitter jag här igen. Kollade mailen nyss och jag det bästa som finns är att svara på alla era underbara mail. Ni är bäst! Nu har jag gjort allt jag tänkte göra idag så frågan är vad jag ska göra härnäst? Jag sitter och kollar in hemsidan där alla elever ska beställa en skoring om man vill. Klart att jag ska göra det men frågan är bara vilken jag ska välja. Det finns miljoner olika modeller och former och färger så jag är inte riktigt säker på hur min ska se ut. Vad jag vet är i alla fall att den ska vara lila eftersom det är skolan färg. Jag få ta en funderare på den tror jag...

Jag sitter också här och tänker på hur tiden går så fort här! Jag vet inte om den gör det för er där hemma men här flyger tiden bara förbi. Det är snart redan slut på oktober, eller det är är nån vecka kvar men änså, sen är det liksom november. Innan ni vet ordet m det är jag hemma igen :) Jag har redan varit är drygt 25% av min tid, 25 %!!! Det är helt sjukt. November tror jag blir en rolig månad. Mycket händer och troligtvis kommer även den månaden bara att flyga förbi. Först har vi valet den fjärde och sen fyller en massa år och sen är det Thanksgiving. Gud vad jag längtar till dess! Vi ska åka upp till ett ställe som heter ----- som ligger en bra bit norr om Tucson. Förhoppningsvis kommer det kanske vara snö där då :) Troligtvis kommer vi också göra en sväng förbi New Mexico också. Man måste passa på att besöka så många stater som möjligt, jag ska försöka att göra listan lång :) Men vi tar en månad i taget... Först ska vi göra slut på oktober och nästa vecka väntar Mexico och helgen efter det är det halloween. Jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag ska vara... Någon kom med förslaget Hannah Montana... jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än...

Nu håller vi på att ladda ner ett program för dom som vill lära sig svenska, haha min familj kommer vara svensktalande när jag åker här ifrån :)



Vi dekorerade för halloween :)





Godnatt allihopa!!

Stukat finger och plugg

Sitter nu och fösöker plugga med ett pekfingerfinger som gör ont som tusan. Vi spelade basket på PE idag och jag fick den jävla bollen direkt på mitt stackars finger som nu är dubbelt så stort som mitt andra pekfinger och blått som ett blåbär. Jag kom hem från skolan för inte så länge sen och sitter här vid köksbordet med Mina och fösöker koncentrera mig, men se hur det gick... 

Igår hade jag min första träning med Gretchen, min egna coach:) Det gick jättebra och enligt henne har jag talang, vi ska bara jobba på att göra den talangen större och det ska vi nog kunna ordna hoppas jag:) I februari måste jag vara fit for fight för då börjar skoltennisen som jag i alla fall planerar på att delta, jag ska i alla fall göra uttagningen och sen får vi se om jag kommer med eller inte, men det tar vi då:)

Nog pratat om tennis. I skolan hände inte något speciellt intressand idag. En helt vanlig tisdag helt enkelt. Fick däremot en trevlig komentar av bussschaufförskan, eller vad den nu heter när man är en kvinnlig bussschaufför imorse. När jag klev på utbrast hon "I loooove your smile" Efter det gick jag runt och log hela dagen, nästan i alla fall:)

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och plugga lite så att jag blir klar någon gång. Jag försöker slänga in ett till inlägg lite senare,

Hörs då!

Sommar, sommar, sommar

Tennis snart men först kommer en liten raport om vad jag har gjort i helgen.
I lördags var jag på Amys födelsedagsfest och det var verkligen jättelyckat. Allt gick i rosa och hon hade verkligen anordnat allt hur bra som helst! I går hade Tess en sångkonsert i the himmelpark så dit gick hela familjen och lyssnade. Sen blev det pannkaksfrukost i parken :) Efter det åkte vi hem och gjorde i så mycket. Alla pysslade med sitt och för min del blev det lite dator och en tupplur. Riktigt skönt måste jag säga. Senare på eftermiddagen fick jag en liten ide och ville mublera om i mitt rum så nu känns mitt rum större och bättre. Jag fick hjälp av heeela familjen :)

Det börjar kännas att det blir kallare och kallre här nu och i morse när jag gick till skolan frös jag! Ni hörde rätt, jag frös och gick hemifrån i jeans och en tjock kofta som jag inandlade på forever 21 tidigare. Äntligen fick jag användning för den också:) Nu är det dock lite varmare och jag går runt i shorts igen men jag kan ta och meddela att hösten även har kommit hit till Tucson. Dock säger dom att det kan bli varmare igen... Det började bli kallare i söndags och när jag gick ut på morgonen och kände kyla så måste jag erkänna att jag har saknat det. Jag saknar årstider! Här är det bara sommar och tidig höst hela tiden...Tro mig, det blir lite tråkigt tillslut för det bästa med hösten och vintern är att man kan köpa nya kläder men här är jag fast med sommarkläder... men det funkar det också:)

Tucsons svar på skansen

Idag har jag varit på Tucsons svar på Skansen, "The desert museum" Jag såg det ena med det andra, dödligt giftiga djur och inte så farligt giftiga djur. Det var riktigt kul där, många djur som du inte kan hitta någon annanstans än här! Vad sägs som mountain lion och coyotes och sen även några rattlesnakes. Så nu vet jag vilket ljud jag ska akta mig för :)

Efter en lååång promenad i djurparken som till stora delar bestod av öken åkte vi hem. Det blev en snabb vistelse hemma innan mamma K.C, Mina och jag åkte en sväng till Target. Där hittar man alltid grejjer så såklart kom vi ut därifrån med fulla kassar. Men jag ska ta och tala om att det var ett tag sen jag shoppade nu så jag har ingen dåligt samvete alls!!

Snart ska jag iväg till min kompis Amys födelsedagsfest, ska bli riktigt kul! Jag berättar mer när jag kommer hem :)

Godkväll



Mountainlion



Såna här måste jag akt mig för!!


Pepptalk!

Det blev en riktigt lååååång dag igår men såklart en rolig låååång dag :)

Amber och Cassondra kom och hämtade mig hos Marlies och när jag hoppade in i bilen väntade en smoothie från Eggees, dom vet alltid vad jag vill ha :) Sen åkte vi vidare mot pedikyren, sen blev det lite olika stopp på olika ställen. Första stoppet var Dollar store, allt för en dollar! Haha, sen bar det vidare mot Party store, sen gick vi till Ups store för där hade dom tydligen den tejp som vi behövde. Sen iväg mot en god lunch :) Vi kom till skolan klockan 2 och då var det bara att börja sätta igång. Bord skulle flyttas och plakat skulle skrivas, allt blev klart i tid och försäljningen rullade på. I vårat stånd fick man göra sin egna tie dye t-shirt. Jag gjorde också min egna och för att vara första gången tror jag att den blev ganska bra. Jag gjorde några till andra också och en kille bad mig signera hans t-shirt, haha först trodde jag att det var ett skämt men han var fullt seriös:P Så fram med pennan och börja skriva bara :) Ni kan aldrig gissa vilken låt som plötsligt spelades över hela skolan, KOBOJSARNA, SÅNG OM INGENTING!!! Haha tydligen en populär låt här.
Det var dagens svenska upplevelse kan man lugnt påstå!

Klockan 7 började matchen, jag hann med lite pepptalk med killarna innan också så nu var det bara in och spela, inte jag då förståss:)

Efter matchen gick vi vidare till dansen, våran homecomingdans är inte så formel så det var bara att gå dit. Vi har en winter/fall prom i december och då blir det håruppsättningar, balklänning och obligatorisk date:)
Efteråt åkte vi hem till Dj så kvällen avslutades på ett trevligt sätt :)

Bilder kommer senare, måste bara ladda upp dom på datorn först men håll ut så kommer det!

Hej så länge


Pep rally!!

Fick mig en glad overaskning nar jag kom till skolan igar och fick reda pa att vi hade onsdagsschema i stallet for en normal torsdag. Vi skulle namligen ha peprally i gymnastiksalen. Det gick ut pa att testa skolan spirit. Det var riktigt roligt! Min skola har en riktigt bra spirit maste jag saga:)

Nu har jag lite bradis for om en timme kommer Cassondra och Amber och hamtar mig och vi ska aka och ata luch, jag tror att det blir italienskt. Vi har ingen skola idag eftersom det ar gradingday sa jag ar ledig, helt underbart :)

Efter lunchen blir det till att aka till skolan i alla fall, nu snackar vi skolspirit! Dar ska vi forbereda for carnivalen som halls klockan 4, for idag ar det homecoming :D Massa bilder kommer imorgon lovar jag!!

Puss pa er alla

cookies

Nu är mina såkallade kakor klara men det bliv en ren katastrof. Emelie- dom ser ungefär ut som när jag försökte klara av en tigerkaka! Haha Jag antar  att det var svårare än vad jag trodde och jag kanske trodde att jg var lite bättre än vad jag är :) Det skulle bli små, fina kakor med nu sitter jag här med en plåt bröd med socker på. Visst dom smakar helt okej men dom ser inte övergoda ut om jag ska vara ärlig. Jag får se om jag tar med mig dom imorgon. Jag kan ju alltid säga att det är ett slags bröd istället för kakor för ingen av dom vet väl hur dom ser ut på riktigt, hoppas jag i alla fall :)


Nu ska jag öva lite på min redovisning innan det är läggdags för min del. Det tar på krafterna att baka :)

Lite mer att titta på...

Jag måste lägga in en bil på en av våra bilar som jag bara älskar att åka runt i:)





Hej så länge!

Dominikanska kakor

Vi slutade tidigt idag vilket var väldigt skönt. Jag hade glömt bort det så det kom som en glad överraskning när klockan plötsligt ringde. Jag tog bussen hem igen idag och vet ni vad, jag klarade det galant! Jag hittade precis vart jag skulle och klev av på rätt hållplats. Jag är stolt över mig själv! Helt utan hjälp också, det ni :)

Nu har jag precis avslutat mitt Dominikanska Republiken projekt och därmed har jag inga fler läxor ikväll, helt underbart. Jag måste däremot baka kakorna som jag ska ha med mig till skolan men det räknar jag inte som en läxa för det är ju kul! Nu är bara jag och Tess hemma och vi väntar på att mamma K.C och Mina ska komma hem så att vi kan åka till mataffären och inhanlda lite grejjer till mina kakor bland annat. Sen blir det raka vägen till poolen för lite aerobics och sen blir det hem och baka kakor. Som tur är kommer jag få mycket hjälp av Tess, vi ska nog klara av det för så svårt kan det väl inte vara att bara dominikanska kakor, eller?!

Som jag har lovat kommer här lite bilder från helgen men jag slänger också med en bild på min gata så att ni vet vart jag bor:)








That made my day!

Tisdag idag och ingen wateraerobics! Den är flyttad till onsdagar nu för tiden så det får bli imorgon istället. Jag var ovanligt pigg när jag kvart över 7 travade iväg till Ciara imorse. Ännu bättre blev det när jag skulle kliva på bussen då bussshaffisen sa " You're so lovely every mornig" Det gjorde min dag ännu bättre. Jag är impad över att hon vet vem jag är, men tydligen gör man gott intryck :)Efter den trevliga lilla bussturen kom vi till skolan och satte oss på vårat vanliga ställe. Jag fick en liten lektion av football(vilket kan behövs) av Zach, jag börjar faktiskt förstå mer och mer. Men tennis är fortfarande mer min grej så det blir ingen foorballplayer av mig inte. Däremot ska jag lära Zach lite tennis någon gång har jag lovat, äntligen nått man klarar av :)

Dagen gick ganska fort idag faktiskt. Efter skolan skulle jag ta bussen hem var det tänkt men jag hade tur som blev erbjuden skjuss av Damian. En riktig tur eftersom jag fortfarande inte vet hur jag ska ta mig från bullhållsplatsen hem till mitt hus, haha jag måste lära mig det snart men tro mig, det är inte en lek!

Jag kom i alla fall hem tillslut och då började jag nästan direkt med mitt dominikanska republiken projekt. Jag är nästan klar men jag måste bara baka kakor först. Alla måste nämligen laga något från det landet man redovisar om så för min del bir det kakor, förhoppningsvis klarar jag av det :) Senare på eftermiddagen kom mamma K.C hem och vi åkte till en enoooorm mataffär och fixade busskort till mig och inhandlade lite mat. Nu kan jag meddella att julsakerna har börjat komma upp på hyllorna i mataffärerna. Kom igen, det har ju inte ens varit halloween än liksom?! Men det är USA vi pratar om så det kanske inte är så konstigt  i alla fall :)

Jag vet att jag lovade att det skulle dyka upp mer bilder idag men min kamera är under uppladdning så imorrn kommer nya, färska, nytagna bilder. Jag lovar! Under tiden får ni nöja er med en familjebild, förutom mig och hundarna, det kommer det oockså:)



Godnatt på er!

Svenska och tennis

Snart är det läggdags för min del för jag är jättetrött! Tennisen gick väldigt bra idag faktiskt, jag fick beröm för att jag har förbättras enormt sen jag började och sånt är alltid roligt att få höra :) Nu har jag också bestämt mig vilken coach jag vill ha. Det får bli Gretchen, hon är grym och jättesnäll så det sa nog bli bra. Nästa vecka börjar det så då blir det ännu mer tennis i veckan:)

Nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka, Mina har precis målat mina naglar. Jag hade tänkt att jag skulle hinna med massa saker ikväll men efter ett tungt tennispass, gossip girl och nagelmålning så orkar jag int göra så mycket mer. Det får bli imorgon istället, då har jag mer tid!

Det blev ett långt samtal med den svenska killen på tennisen idag. Det är alltid roligt att prata lite svenska och svenskan sitter som den ska, så att ni vet :) Det är faktiskt kul att prata ett språk som alla andra inte förstår ett uns av. Man kan säga vad som helst, Haha.

Igår pratade jag med min älskade mamma och syster på telefon. Gud vad jag saknar dom! Det var välsigt roligt att prata med dom igen, det var 3 veckor sen sist nu! Jag räknade ut att jag nu har varit här i 9 veckor, 9 veckor! Kan ni tänka er! 2 månader och 1 vecka. Det är helt sjukt vad tiden går fort!!

Nu ska jag blåsa lite extra på mina naglar så att dom torkar någon gång så att jag äntligen kan gå och sova. Jag behöver sömn, och det är nu:)

Imorgon kommer jag med fler bilder från min helg så håll ut :)

Puss på er alla

Mitt nya projekt!

Söndag igen, men en härlig sådan måste jag medge. Idag har jag inte så mycket planerat, jo ett telefonsamtal från min älskade familj! Sen ska jag fortsätta arbetet med min nya scrapbook. Nu ska jag förklara för er som inte vet vad det är! Det är en bok där man klistrar in minnen och dekorerar med klistermärken och allt vad dom har. Det är tydligen en jättestor hobby här och det är verkligen jättekul! Igår åkte vi till en såkallad scrapbook- affär och där hade dom verkligen allt som har med det att göra. Det var flera väggar fyllda med bara klistermärken i alla möjliga färger och former och sen hade dom alla möjliga sorters papper man kan tänka sig! Jag skulle kunna spendera en hel dag där!! Det är mitt nya projekt så när jag kommer hem kommer den vara fullständig med massa bilder och sånt :)

Igår berättade jag ju att jag skulle hjälpa till innan fotbollsmatchen. Haha det trodde jag det! När jag kom dit var jag beredd på att bära bord och sätta upp plakat men det hade jag nog fått lite om bakfoten. När jag kom dit hade dom satt upp ett tält och grillade och hade sig. Där satt dom och drack drinkar och pratade. Dom var alltså inte alls där för att jobba utan för att dricka bloody mary och snacka gamla minnen :) Haha så det blev inget arbete den dagen men det var mycket trevligt, men det blev ingen bloody mary för min del, jag lovar mamma och pappa:)

Efter det kom uncle Joe  och Mina och hämtade mig och vi tog en tur till Park Place. Vi gick raka vägen till Jamba Juice och drack vasin smoothie. Min favvo heter Strawberry Nirvana och den är oslagbar! Letade lite klänningar också men det är svårt som tusan att hitta en passande klänning, kanske är jag lite för kräsen?! Men jag har ju en vecka på mig som så det ska nog lösa sig alldeles utmärkt.

Just nu är det bar jag som är vaken, kan bero på att klockan bara är 8... Mitt rum är alldeles för ljust så jag vaknar jättetidigt hela tiden! Men jag är pigg så jag ska inte klaga :)

Hörs senare!!

Godmorgon Sverige!

Ännu en ny dag och nya saker som ska göras. Klockan 10 kommer Marlies och Reina och hämtar mig. Då bär det av till U of A( universitetet) där ska vi hjälpa till inför den stora fotbollsmatchen ikväll. Så upp tidigt fick det bli så att jag hann med att kolla mailen och sådana saker :) Senare på eftermiddagen ska Marlies och jag ut och leta en present till hennes pappa och här fortsätter också jakten på en homecomingklänning. Nästa fredag gäller det:) Ikväll ska jag troligtvis på teater, jag blev inbjuden av dramagänget så det ska nog bli trevligt:)

Nu ska Tess och jag gå ut med hundarna och sen blir det en snabb dush innan dom kommer och hämtar mig!

Vi hörs senare:)

PUSS

fredag hela veckan

FREDAG!! Vad jag har längtat:) fredagar är verkligen bra dagar hela tiden. Det är en sådan dag då allting går bra och då du är glad hela dagen. Nej nu måste jag sluta reflekera över fredagar och göra lite nytta, så till nästa fråga, vad ska jag ha på mig idag?! Det ska bli varmt idag så jeans är uteslutet, sen är det Rincons(min skolas) "födelsedag" idag så troligtvis kommer alla att gå runt i lila eftersom det är min skolas färg så något lila måste jag nog få in. Jag är inte stormförtjust i lila så det får bli något litet, mina lila örhängen får räcka :)

Ha en jättebra fredag allihop
<3<3<3<3


this year

halloween is coming up and i am so ecksited me and hanna and mina all have part of are halloween costume!
This is Tess :)


Hello, Everybody!!!

Hey Hanna's friends and Family! This is Mina, Hanna's host sister. I am 13 years old, and in 8th grade in school. Don't worry about Hanna, she is fine here, we are having lots of fun! <3  We have done many things, but mostly shopping! there are lots of stores in Tucson! we have been to lots of other place, and enjoyed them all! I wonder what it is like in sweden, i only know about it from the pictures Hanna shows me. It looks beautiful there! Hanna tells me all about her home, and it sounds very interesting, and we all learned a lot about sweden from her poster for school. 

Right now, Hanna and tess are laying on hanna's bed, and talking about what they are going to dress up as for haloween. I'm not sure what i'm going to be! I'm sure Hanna will tell you when we all find out. :D They are  talking about Buffy the Vampire slayer, i wonder if you all know about that TV show?

Well, lets see what else is going on here? We think that we are all going to dress up as our favorite villians (bad guys) fr haloween. I dont know who my favorite villian is!

Well, i had better stop now. i have to do something else. Maybe ill write more later? Anyway, i hope you ask Hanna any questions you have for me! Talk to you all soon!


Bye Bye!


Mina  :)

Dagens nära döden upplevelse

Kom precis hem från tennisen och sitter nu här nydushad och lukatar victoria secret strawberry champagne :) Tennisen gick  hyfsat bra idag, serven ville sig inte riktigt men jag var faktiskt grym på volley vilket jag har haft lite problem med förrut så det känns skönt att den är förbättrad!

Den här veckan har gått riktigt snabbt faktiskt, tänk det är fredag imorgon redan och bara 3 veckor nu innan jag åker till Mexico, det ska bli så grymt roligt! Igår var jag och Ciara och letade homecoming klänningar men jag hittade dessvärre ingen som jag tyckte var perfekt, för perfekt ska den vara:) Jag hittade däremot inte andra saker även fast jag bara var där för klänningen men så är det ju alltid. Vi var påväg mot bussen i värmen men då helt plötsligt kom Michael och Carlos förbi i bilen och var så snälla och skjutssade oss till Park Place. Hur snällt var inte det!! Dom är alltid så schyssta och skjutssar mig dit jag vill, jag har sån tur:) När vi kom dit gick vi till Jamba juice och tog varsin smoothie, den var grymt god! går nog dit i helgen igen:)

Idag fick jag hjärtat upp i halsgropen när jag var på väg till mr blankfields klass. Det kom en militärflyg flygandes hur nära marken som helst, jag skojjar inte!! Ärligt talat så sprang jag in i klassrummet för jag trodde verkligen att nu skulle det släppas bomber eller något liknande. När jag kom i var jag tvungen att fråga var det var för plan och jag blev riktigt lättad när jag hörde att det ligger en millitörbas i närheten. Senare under dagen kom det fler plan flygandes sådär läskigt nära men då var jag lugnare men det var fortfarande läskigt. Haha dom skrattade åt mig när jag berättade men jag är ju från sverige, jag är inte van att det kommer stora millitärplan flygandes över huvudet på dig bara sådär. Det var faktiskt en riktig nära dödeupplevelse:p Jag skojjar inte!!

I morgon fyller min skola 50 år och det kommer att firas med en festival på skolan. Det blir nog kul! Det kommer finnas mat, underhållning och en karnival av något slag, vi får se vad det är för något:) Jag ska i alla fall dit med en stort gäng. Innan ska jag och Carrie på manikyr, äntligen ska jag göra något åt min hemska naglar! Det är ingen fotboll imorrn, eller jo men ingen hemmamatch. Killarna ska iväg och spela den här gången. Än så länge kan jag inte mycket om football men jag är under upplärning, idag fick jag en genomgång av Shane och Jonathan. Duktiga spelare men dom har fått en svår uppgift att lära mig, får se hur det går med den saken :) Kan dock inte lova att jag kommer att vara någon expert på football när jag kommer hem! Haha!
Nu ska Tess få måla klart mina naglar och sen blir det en sen middag:)

PUSS

Happy birthday K.C!

Igår var det mamma K.C födelsedag och det firades med en bamsefrukost och presenter. Efter den goda frukosten travade jag iväg mot Ciara och vi tog bussen till skolan. Vi kom dit extra tidigt idag men frga mig inte varför för det var ganska onödigt, men man lär sig av sina misstag så nästa gång blir det en senare buss! I skolan hade jag min Sverigepresentation och det gick bra tror jag, dom somnade inte i alla fall:) Men en sak måste jag säga, alla amerikanare tror verkligen att det inte finns en värld utanför USA, alla tror att vad som händer här händer överllat i världen. Vakna! Det finns en hel värld där ute som inte är som erat land. Vi europeer är faktiskt väldigt allmänbildade i jämförelse mot amerikanska elever, känn er stolta :) Efter skolan som kändes fööööör lång idag åkte vi och fixade en ny telefon åt mig. Min gamla står fortfarande på min förra värdmamma och det funkar ju inte... Sen blev det en snabb vända hem innan det var dax för födelsedagsmiddag på den mexicanska restaurangen El Charro. Mycket gott och en bra avslutning på denna långa dag. Nu ska jag snart gå till skolan men först måste jag bädda sängen :)

Hej så länge!!
<3<3<3<3<3


RSS 2.0