Snart pavag!

Nu sitter jag hemma hos Marlies och vantar pa att vi ska aka. Klockan 12 gar bilarna som ska ta oss till L.A, jag langtar och langtar! Jag har precis fargat Marlies har sa hon ar i duschen just nu och tvattar haret, jag hoppas att det blev bra for lite nervost ar det faktiskt. Jag har gjort det forrut men man vet ju aldrig hur det blir...Men vi ska hoppas pa det basta:) Jag ar fardigpackad och klar och senare ska vi trava ivag till Wallgreeens for att inhandla lite tidningar till resan, det kommer att behovas!

Matchen gick bra igar, jag vann med 8-2 aven fast jag inte ar nojd med min insats, jag kunde ha spelat mycket battre... Meen huvudsaken var ju att jag vann, eller hur? :) Det ska bli skont med lov nu sa ingen tennis pa ett tag med det ar bra for da har jag tid att vila mitt kna. Men a andra sidan blir det nog inte mycket vila nar vi ska trava runt pa Disneyland men jag klagar inte:) Nu har vi sakallat Rodeobreak. Vi i Tucson ar nog dom enda som har det, det ar riktigt vilda vastern med hastar och grejjer. Det ar alltid skont med lov! Dock har jag inte en vecka som hemma men det funkar:)

Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig ut i bilen och sen trava ivag till Wallgreens.

Hej sa lange!

Vs. Sunnyside high

Nu är det inte långt kvar tills det bär av till L.A! resväskan är packad och allt är klart, jag är imponerad att packningen gick så bra, det är inte ofta som det händer. Nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska iväg till skolan, eller väntar gör jag kanske inte men jag har varit uppe sen klockan 630 så nu börjar jag få slut på saker att göra. Alla andra har Aims testing idag men jag som utbytesstudent behövde inte göra dom så jag fick en lång skön sovmorgon men som slutade med upp tidigt i alla fall. Min kompis ringer alltid mig på morgonen för att se till så att jag är uppe och hon glömde bort att jag inte behövde gå till skolan så hon ringde mig som vanligt och frågade om jag var uppe än... Så gick det med den sovmorgonen. Men ingen fara på taket:)

Idag har jag en match mot Sunnyside high, vi ska nog vinna den tro jag utan problem. Jag är riktigt taggad och den enda orsaken till att jag går till skolan alls och inte bara kommer till matchen är för att man tydligen måste vara i skolan minst halva dagen för att få spela så det är lika bra att trava iväg så att dom inte säger att jag inte får spela idag... Jag kommer att få hjälpa rektorn resten av dagen eftersom jag inte har någonstans att ta vägen, dom gör nämligen prov i alla mina klassrum. Nu ska jag slänga imig lite powerrade och sen pack ihop dator och annat. Datorn förjer med till CA så bloggen kommer att uppdateras där vill jag lova:)

Ha en trevlig dag!



Hollywood Sign Address



En borjan

Tva bilder kunde jag faktiskt hitta... men mer kommer!



fran morgon till kvall

Sa, antligen ar jag klar med alla laxor och pluggande. Jag borjade klockan 7 imorse for att hinna med allt inklusiva prata med pappa, Agnes och Hedda. Jag hann med allt+ ett besok till Target for att inhandla lite nodvandigheter till L.A. Som ni sakert ser har jag fortfarande inte fatt tillgang till mig egna dator sa bilder kommer snart, forhoppningsvis imorgon! Det var en stressig dag och jag ar glad att den ar over och att jag snart kan ga och lagga mig i min underbart skona sang. Imorgon ar det traning som galler och packning pa hog niva! Jag ar inte en bra packare sa om jag kanner mig ratt sa kommer resvaskan inte att vara helt packad och klar imorrn, det kommer ta mig in i sista stund att packa fardigt, san ar jag. Det har varit en skon helg, inte sa mycket pa gang vilket var ganska skont, det var ett tag sen. Solen sken hela dagen och man kan verkligen kanna att varmen ar tillbaks nu, jag hoppas det stannar sa!

Nej nu ska jag tacka for mig och sova nagra timmar innan det ar dag att ga upp igen och gora sig redo for skola, dock bara en dag och sen ar jag ledig igen sa det kan man ta:)

Godnatt och tack for mig


Here we go again

Forra helgen var hur bra som helst! Vi samlades hemma hos Marlies for frukost innan alla Tucsonstudenter akte vidare till The San Xavier mission for att mota upp alla fran Phoenix och Vegas! Jag har aldrig traffat dom fran Vegas men det var kul att antligen fa gora det! Alla fran Phoenix har jag traffat forrut och det var jattekul att se dom igen, jag har saknat allihop! Efter San Xavier akte vi och at en gemensam middag med massa aktiviteter och annat roligt. Pa kvallen akte vi ett gang till ett Valentine's party, riktigt lyckat. Alla fran Phoenix behovde agonstans att sova sa jag tog med mig Olga fran Ukraina, Falsta fran Italies och Sofia fran Norge med mig hem:) Vi satt uppe hela natten och pratade om allt mojligt mellan himmel och jord:) Pa morgonen var det dags att samlas igen for att bege oss mot The desert museum, ett museum med massa okendjur, jag har varit dar forrut men det ar alltid lika kul. Vi avslutade dagen pa The raquetclub med stor middag men sen var det tyvarr dags for alla fran Phoenix att aka hem igen. Jag saknar allihop jattemycket redan men vi har Grand Canyon att se fram emot:)

Nu har tennismatcherna dragit igang och vi har redan hunnit spela bade mot Tucson high och Sal point high. I tisdags kom Sal piont pa besok men tyvarr forlorade vi, men det var ganska vantat eftersom Sal piont ar hur bra som helst! jag forlorade min match, men det var ganska jamt, jag forlorade forsta set med 4-8. Men jag skyller pa att det var forsta matchen och battre gick det mot Tucson high. Jag spelade bade dubbel och singel. Singel vann jag med 8-1 i set och dubbel vann jag och Vanessa med 8-0 sa det var en lek! Nasta match ar pa tisdag da vi spelar mot Sunnyside high.

Snart ar det ocksa Rodeo break sa pa Onsdag tar jag mitt pick och pack och drar till L.A. Det ska bli jattekul:) Vi ska till Hollywood och disneyland och lite annat. Jag har inte min dator just nu sa darfor kan jag inte lagga upp bilder fran helgen men sa fort jag far tillgang ska bilderna upp!

PUSS

Happy valentine's day!

Glad alla hjärtans dag allihopa. Jag hoppas att ni har en underbar dag med massa choklad och kärlek. Jag älskar alla hjärtans dag, som jag sa, en av mina favorittraditioner. Klockan är nu 9 på morgonen och vi har precis avslutat en frukost bestående av hjärtformade plättar. Mitt rum är fyllt av kort och blommor, det gör mig glad! Nu ska jag snart iväg på ett midyear orientation med AFS. Alla studenter från Vegas och Phoenix kommer ner och vi ska ha en helg fylld med aktiviteter och annat roligt. Jag ska ta massa bilder så efter helgen lovar jag att bilder kommer. Igår var det meningen att jag och Cassondra skulle iväg på skolans Valentinesdance men vi ångrade oss i sista stund, det var nästan ingen där förrutom en massa freshmens så nej tack, det blev det inget av.  Istället gick vi till Sushi garden och sen vidare till min kompis. Kvällen slutade jättebra i alla fall, utan dans. Nu måste jag skynda mig iväg så att jag inte komer försent.

Happy valentine's day!!

Kärlekens vecka

Veckorna bara flyger iväg känns det som. Nu har ennu en vecka och helg gått, det går otroligt fort! I helgen hade jag mycket att stå i, i fredags borjade det med en basketmatch som vi såklart vann! Sen blev det en sleepover hemma hos Marlies. Lördagen inehöll träning och åter träning. Senare på kvällen blev det en sleepover med Cassondra, Dj och Sean. Mycket trevligt som vanligt. Idag har jag först ätit en utsökt lunch på Subway, sen blev det ett långt skypesamtal med hela härliga familjen! Nu väntar en ny vecka framför mg med mycket tennis som vanligt. Det börjar också närma sig Valentine's day och i veckan kommer det att säljas valentine's grams, undra vem som blir den lycklige?  Valentine's day är en utav mina favorithögtider. Vi satt och pratade om traditioner och vilken som var favoriten, mina topp 3 är Midsommar, Valntine's day och julen (min födelsedag är också en favorit åklart)

Jag vill hälsa till min kära farbror Björn som just nu inte mår så bra och ligger på sjukhus. Jag hoppas att du mår bättre så snart som möjligt!!! Det ska bli jätteroligt att ses igen i sommar:)

Med det avslutar jag min dag och går nu och lägger mig. Det blev inte mycket sömn i helgen så jag måste ta igen mig. Godnatt.


Då var man klar

Okej jag ska vara ärlig nu... Precis nu blev jag klar med min uppsats så det där med en timma fungerade inte. Men jag blev distraherad av npgonting annat så uppsatsen fick vänta men det var inga problem! Nu är jag i alla fall äntligen klar och snart ska jag äntligen gå och lägga mig, det var en lång dag men en bra sådan:) Imorgon ska jag lägga upp mer biler, jag lovar!

Godnatt

Det blir aldrig som hemma

Snäll som jag är lovade jag min kompis att jag skulle baka svenska kakor till henne. Jag bestämde mig för att göra kolakakor eftersom dom är så goda men nu sitter jag här med en plåt full med kakor, men ser dom ut som kolakakor, nej! Det är alltid så, det blir aldrig dom vanliga svenska kakorna som man bakar hemma. Det smakar annorlunda hät. Men jag kan i alla fall säga att jag försökte, och det är ju huvudsaken, eller hur?:)

Jag sitter fortfarande och skriver på min uppsats. Jga har en sida kvar att skriva innan jag är klar, då ska här sovas för imorgon blir det till att gå upp tidigt för Super Bowl:) Jag är taggad till tusen. Jag har gett mig själv en limit på 60 minuter, sen ska jag var klar med den här skiten. Kommer jag att klara det? Det återstår att se... Hörs snart!

RSS 2.0