Nezeril och inget annat



Riktigt ska det vara, eller hur pappa:)


Det blir mer och mer

Det kändes bra att vara tillbaka i skolan igen. Kul att träffa alla kompisar och komma in i vardagen igen. Det var skönt med bara en dag ocksa så nu är det helg igen. I går spelade jag först lite tennis med Gretchen. Det har jag inte gjort på evigheter kändes det som så det var kul att komma igång igen! Efter tennisen kom jag hem, tog en snabb dush, åt middag och sen kom Matt och hämtade mig. Matt har blivigt en av mina bästa kompisar här och vi gick till Randolph Park och spelade lite basket och sen åkte vi och åt sushi. Jag förlorade tyvärr men det kan jag väl säga var väntat.. Men kul var det:) I dag har jag inte allt för mycket att ta i tu med så en skön helg väntar. Jag och Bianca ska åka iväg på promdress shopping och sen ska jag kanske försöka hinna med en bio. Får se vilken film det blir.. Nu har jag packat upp allt från CA och det var inte en litet projekt inte. Jag åkte dit med en normalstor resväska och kom hem med två. Inte för att jag shoppade så mycket, ni behöver inte vara oroliga! Nej grejjen var att jag fick så jättemycket kläder av Karen, så är det alltid. Hon har en enorm garderob och älskar att shoppa precis som jag så hon var så snäll och gav bort en del för hon ville köpa nytt:) Vilken lyx eller hur!  Så nu är min garderob mer fylld än någonsin men inga problem för mig! Jag älskar som ni alla vet kläder:) Många inklusiva mig själv fråga hur jag ska få hem allt till Sverige igen. Jag får fortfarande bara ha samma antalet väskor och tyngd så det kommer att bli ett problem. Men man kan alltid frakta hem och när Agnes kommer får hon ta med sig lite hem ocksa:) Det kommer att funka, det måste det göra för jag lämnar inget bakom mig. Om jag har köpt något så ska jag ha med det hem också, så enkelt är det bara!

Det ser ut som om det ska bli jättefint väder ute idag så jag ska nog sätta mig och sola lite innan det bär iväg för dress shopping. Det hinns nog med.. Klockan är bara 7 på morgonen  men jag skulle prata med min moster och kusiner på skype men jag tror att det blev ett litet missförstånd eller något men det är ingen fara alls, vi tar det en annan dag:)

Jag har gått ochttpå mig en förkylning också.. Riktigt segt, jag trodde inte att jag skulle få någon mer eftersom jag inte har haft någon på en riktigt bra tag men man ska aldrig säga aldrig! Aja det finns inte så mycket man kan göra åt det, bara att ta tag i det så blir man bättre tillslut! Det som är mest irriterande är att dom inte har nässprej här. Jag har letat och letat men det enda dom har är någon slags saltsprej som inte funkar ett dugg! Jag vill ha riktig hederlig nässprej inte något annat skit! Men det får nog funka endå om inte mamma och pappa kan skicka ett paket nässprej på min födelsedag, det vore snällt:)

My springbreak

Springbreak ar nu for min del trakigt nog over. Egentligen var forsta dagen i tisdags men jag tog nagra dagar extra. Jag vet att jag har varit jattedalig pa att uppdatera vad jag har gjort men det har varit for att det har varit sa extremt mycket varje dag. Dom forsta 4 dagarna spenderades i SF. Vi forsokte hinna med sa mycket som mojligt sa dagarna var fullspackade! Pa sondagen begav vi oss ivag mot paskpicknicken dar det var hundratals med manniskor, och alla en enda stor familj, riktigt roligt! Senare pa eftermiddagen akte vi vidare mot Karens hus dar jag skulle bo dom sista 4 dagarna. Jag har inte traffat henne pa 5 dagar sa det var riktigt roligt, jag har verkligen saknat henne! Hon lever verkligen ett dromliv! Som fruarna i The housewives in Orange County om ni har sett det pa tv.. Fast Karen jobbar.. Hon hade tagit ledigt hela veckan sa att vi bara kunde umgas. I mandags akte vi och fick manikyr och pedikyr, sen blev det lunch pa det basta sushistallet nagonsin! Efter det akte vi till Planet beach som ar ett spa dar man kan fa massage och sola och allt mojligt. Dit gar hon varje dag och vi gick vi varje dag och det var helt underbart. Pa kvallen gick vi ut och at middag med hennes pojkvann George. I tisdags var de5t shopping som gallde efter ett besok pa Planet beach. Senare pa kvallen kom Georges dotter Erin over och vi grillade och tittade pa filmerhela kvallen. Onsdagen var det Baseboll som gallde och vi akte och sag Rivercats, efter det ett besok pa Jelly Bellys fabrik dar vi fick en guidad tur runt fabriken. Mamma jag vet att du blir avundsjuk nu:) Pa kvallen gick vi och traffade nagra av Karens kompisar pa Makunis, sushirestaurangen igen och at sushi annu en gang, lika gott som forra gangen. Imorse innan jag akte hem hann vi med et sista besok pa Planet beach, sen en snabb frukost pa Mimi's och sen snabbt ivag till flygplatsen. Flygresan gick bra och nu ar jag hemma igen. Jag langtar tillbaka for jag hade en sadan underbat vistelse dar! Det kanns konstigt att ga till skolan igen imorgon.. Men tacka gudarna for att det ar fredag och helg igen!


Paskharen kom allt!

Vilken dag! Vi lamnade huset klockan 10 i morse for att ge oss ivag mot den efterlangtade paskpickniken med hela slakten. Pa vagen stannade vi for att kopa farska jordgubbar. Dom saljer saklart jordgubbar i AZ men dom odlar inga pga att det ar sa varmt sa det var en frojd att fa ata riktigt farska gubbar, precis som svenska, som jag har langtat! Val framme var det jattemycket folk och jag menar verkligen jattemycket! Och alla tillhorde samma familj ocksa.. Det fanns mangder med mat och alla bara satt och umgicks. Senare gomde alla storre paskaggen sa att barnen sen kunde ga och leta.. Sjalv har jag fatt tva easterbaskets fyllda med godis och massa annat sa jag ar nojd :) Som en glad overraskning kom pappas gamla vardpappa Art till pickniken.. Det var underbart kul att fa se honom igen och annu roligare att han inte har forradrats ett dugg! Det var samma gamla Art som for 5 ar sen jag traffade honom sist :) Senare pa eftermiddagen nar vi hade fatt nog av mat och allt annat akte vi vidare till Sacramento dar Karen bor. Det ar dar jag befinner mig just nu och har ska jag vara till pa torsdag. Vi har fullspackade dagar redan med manikyr och allt annat roligt sa jag aterkommer!


Godnatt


En helg i SF

Dagarna bara gar har borta men det ar bara ett tecken pa att man har roligt! Dom tre senaste dagarna har varit fullspackade, vi har forsokt hinna med sa mycket av San fransisco som mojligt, men bara det bra, eftersom jag har varit har valdigt mycket och kan saga att jag kanner staden ganska bra sa valde vi ut det besta. Torsdags formiddagen spenderades pa flygplanet men nar jag kom fram akte vi och at lunch pa en tappasrestaurang i Berkley. Sen blev det en snabbtur runt san fransisco och sen hem till huset. Till middag vantade den efterlangtade lasangen som jag maste saga ar den klart godaste som jag nagonsin har atit! Nasta dag var det China town som gallde, men  bara sa lange som vi vantade pa att varan Segway tour skulle borja. Jag har aldrig akt pa en segway forrut men det var hur kul som helst!
I borjan var jag livradd och det syntes riktigt ordelntligt ocksa.. Jag var skrackslagen tills vi kom ivag och jag fick trana lite, sen gick det riktigt bra! Det var en tour runt SF, det ar mycket roligare an att sitta pa en buss och akla runt stan. Hela turen tog oss ungefar 3 timmar och efter det passade det bra med lunch. Vi travade ner till fichermans wharf och at crabba. Det finns det inte mycket av i Tucson sa det var hur gott som helst! Jag alskar verkligen  lukten av hav! Idag akte vi forts ivag pa en tour i The Giants ballpark, baseball arenan. Det var jattekul och vi fick se alla omkladningsrum och suiter och grejjer. Inga billiga grejjer det dar! Sen tog vi taget ivag mot Golden gate park och gick till The Japanese teagarden som ar mitt favoritstalle! Jag alskar att ga runt dar, det ar hur vackert som helst! Ikvall har vi forberett for morgondagen da den stora paskpickniken vantar. Vi har malat klart alla agg och forberett for att paskharen ska komma :)













Imorgon eftermiddag fortsatter jag min resa till Sacramento dar jag ska vara till torsdag...Det ser jag fram emot:)

GLAD PASK


Framme!

Da var jag antligen framme och allt gick som en dans pa rosos. Jag hade ingen som helst anledning att vara orolig att jag inte skulle hitta, det var enkelt! Jag ska beratta mer imorgon for nu ar jag jattetrott men jag ville bara saga att jag har kommit fram. Pappa och mamma- jag kommer inte in pa min mail men jag hoppas att ni laser det har sa vet ni att jag lever:) Jag horde att ni ska ringa hit pa lordag, stammer det?:)


God natt pa er


Antligen pavag

Sa da var man pavag igen.. Jag aker till flygplatsen om 10 minuter och allt ar packat och klart! Glad pask allihop:D

Lyckan har vant!

KAMERAN FUNKAR IGEN!!!! :D:D:D:D 

Blandat med lite bra och lite daligt

Jag ar arg, glad, irriterad, forbannad och lycklig pa samma gang, en salig blandning. Jag ska borja med det bra! ANTLIGEN hoppade jag av spanskan idag och ska nu vara en sakallad hjalpreda istallet. Antligen, antligen, antligen! Vi gjorde verkligen ingenting i den klassen vilken kan lata skont men det bli ganska trakigt i langden och nar vi val gjorde nagot har jag redan gatt igenom det hur manga ganger som helst. Forst tankte jag att jag kan klara det, det ar bara 4 veckor kvar men nar en sen idag fragade hur man sager nej pa spanska da gav jag upp. Fan heller att jag stannar en dag till! Sa nu ar det klart, ingen mer spanska for ett tag! Efter skolan var slut akte laget ivag pa en sista match till Ironwood high. SISTA matchen, helt sjukt men sant! Jag hade saklart installningen pa att vinna vilket jag ocksa gjorde men det var inte som en dans pa rosor som jag trodde. Nar jag fick se tjejen som jag skulle spela forutspodde jag att jag latt skulle vinna eftersom jag inte tyckte att hon sag ut som en tennisspelare, det verkade inte som om hon rorde pa sig alls om jag ska vara arlig. Men det tog jag tillbaka lite senare, tjejen var grym och hennes slice var itne att leka med! Jag lag under lange tills vi kom till en tighbreaker och jag vann..

Nu till den daliga.. min kamera ar trasig! Jag har ingen aning om varfor for jag gjorde ingenting men forhoppningsvis har vi forsakring pa den men jag kommer inte kunna gora nagot at det forran jag ar i Sverige igen sa nu har jag ingen kamera.. Den andra daliga nyheten ar att tva av mina basta kompisar har blir hemskickade i slutet av veckan, dom ar ocksa utbytesstudenter men holl sig inte i skick sa det blir hemresa for dom. jag forstar att AFS har regler dom maste folja men nu nar det ar sa nara hemresa i alla fall kunde dom val lata dom stanna! Kom igen!


I morgon bitti gar mitt flyg till CA. Jag aker dit for att halsa pa nagra kompisar till familjen for en vecka eftersom att vi har springbreak nu. En vecka utan skola, skont! Jag undrar bara hur det ska ga och om jag hittar sjalv, jag flyger namligen sjalv och maste byta flyg och ha mig men onska mig lycka till sa foljer en uppdatering pa det hela nar jag kommer fram:)

Nu ska det sista packas och sen blir det raka vagen i sang!

Som en bra avslutning

Jag kan stolt saga att jag hann med allt i helgen! Nu ska jag ga och gora mig en smoothie och sen kolla pa lite film som en bra avslutning pa helgen.. Far se vilken det blir, har inte riktigt bestamt mig an.

Go' kvall

Helgens uppdrag

Äntligen helg igen och bara en halv vecka kvar till ett efterlängtat Springbreak då jag åker till Sanfransisco och Sacramento! I helgen har jag mycket att göra och jag tänkte dela med mig av min "To do list" den här helgen;

-  Yoga
- Ett besök till nya forever 21 som tydligen ska vara enormt stor!
- Träffa David
- jobba på mitt historyproject
- Tennis med Gretchen
- Skype med mina älskade färäldrar!
- Target
- Sola (jag jobbar fortfarande på brännan)
- Prata med Sandra på Skype

Sen kommer det troligtvis att komma upp mer framöver.. Så är det alltid men inget att klaga på:)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för att inte bli sen till Yogan :)

Ha en trevlig kväll där hemma och vi ses snart. Det känns konstigt att säga det men det är sant! Igår insåg jag att vi bara har 5 veckor kvar i skolan, helt sjukt!

Det stora äventyret

Hej mina vänner!

Nu är jag tillbaks till det normala igen efter camipingen och allting, det tog ett tag att komma in in den rätta rytmen igen.. Det har varit mycket i skolan, mycket att ta igen efter att ha varit ledig tre dagar från skolan. Jag kan nu i alla fall säga utifrån egen upplevelse att camping inte är någon för mig. Visst är det mysigt att sitta vid lägerelden och grilla och bara höra fåglarna kvittria i träden men själva processen är inte uppskattad från min sida. Kanske var det för att det var första gången och att jag hade lite otur och kom bort och att jag sen inte sov en blund i tältet och frös hela natten, vem vet.. Nu ska jag berätta hela historian eftersom det inte slutade riktigt som någon av oss trodde:)

Vi lämnade Tucson direkt efter tennisfotograferingen på tisdagen, det blev direkt in i bilen och sen "Hit the road again" Det tog oss ungefär 4 timmar att komma upp till Flaggstaff, eller "Flagg" som dom säger här. Vi kom fram sent på kvällen så det var kolsvart men jag kunde endå se snöhögarna på sidan av vägen:) Det var mycket kallare här, inte som svensk vinter, inte så kallt men kallt var det, men kallt för en som ha bott i varma Tucson i 7 månader:) Vi var alla jättetrötta och gick upp till vårat rum på hotellet Rodeway inn, man kan höra på namnet att det inte var något topphotell men det funkade:) Tidigt nästa morgon, närmare bestämt klockan 6 fortsatte vi ut mot våran nästa destination; Piraya Canyon! Det var underbart fint där uppe och varmare än vad jag trodde, ingen snö! Alla andra var redan där, vilket består av resten av familjen Brewer, min värdpappa Mikes bröder och deras familjen och även värdmormor och värdmorfar. Dom hade redan satt upp deras tält så vi gjorde också det.. Jag förskte hjälpa till så mycket som möjligt men ni kan nog gissa hur det slutade för en nybörjare:) Jag fick istället uppdraget att packa upp lunchen, det passade bättre för mig:) Vi bestämde att vi skulle ta med och lunch och gå ut på våran första hike. Jag har inte direkt hikat förrut, inte så här på riktigt så jag var ritkigt taggad och tänkte att det skulle bli lätt som en plätt eftersom jag gillar promenader men så blev det ju inte riktigt...   I början var det hur fint om helst och jag var fullt upptagen med att ta så många bilder som möjligt. Vi gick och gick... och gick och gick. Det var tyst och skönt och bergen runt omkring var något helt fantastiska! Vi gick igenom floder och blev dyngsura men det torkade fort eftersom luften är så torr och solen sken, det var perkekt väder för en hike! När vi hade gått kanske 4 miles vände hälften av truppen för att gå tillbaka till tälten men envis som jag är så ville jag inte ge upp så jag, min värdsyster, värdpappa och hans bror fortsatte att vandra. Vi gick 4 miles till tills jag och Mina inte orkade mer så vi ville gå hem, vi vände men dom andr fortsatte att gå. Vi trodde att det bara var att följa vägen hem och att det skulle vara hur enkelt sm helst. Det var det också till en borjan tills vi insåg att allt ser EXAKT likadant ut och tillslut kom vi inte ihåg om det var här vi hade gått tidigare eller inte. Vi gick runt och letade men hittade inte vägen hem så efter 2 timmars letande gav vi upp.. Vi insåg att vi inte var på rätt väg alls och satte oss ner utifall att dom andra skulle komma förbi samma väg. Där satt vi för ungefär 2 timmar utan resultat, rättare sagt såg vi inte en själ komma förbi. Det började att bli mörkt och vi hade ingen mat, det var ritkigt dramatiskt:) Tillslut hörde vi en visselpipa och tänkte att det var nu eller aldrig. Vi stog upp och vinkade och ropade och tillslut kom min värdpappa och vi var räddade! Dom hade varit jätteoroliga och alla var nu ute och letade efter oss, alla grannar och dom hade även ringt polises så dom var påväg. Det var en riktigt upplevelse som jag gärna inte vill göra igen.. Men allting slutade bra ch vi var hittade igen! Vi gick och la oss tidigt, klocan 7:30 eftersom det redan var mörkt och inget mer att göra när elden var utbrunnen. Jag har aldrig gått och lagt mig så tidigt någonsin! JAg har heller aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv, om jag ens sov någonting alls.. Mårgonen därpå åt vi frukost och sen hörde jag den underbara nyheten! Vi skulle åka hemåt en dag tidigare så inget mer tältsovande! JAg blev överlycklig innombords men såklart visade jag inget utav det:) Vi packade ihop tälten och sen var vi i bilen igen påväg till den lilla staden Page, alldeles på gränsen till Utah. Där spenderade vi natten och dagen spenderades på ett hotellrum, ett riktigt bra hotell så det var hur bra som helst. Även fast jag bara sov i tält en natt och var utan dush i 22 timmar så kändes det underbart med en riktig säng och dush! Dagen efter lämnade vi hotellet och åkte mot Flaggstaff igen. Det måste jag säge var enunderbar liten skodort som jag garanterat ska besöka igen! Det påminde om Sälen, riktigt genuint! Vi åt lunch och gick runt och utforskade staden. Sen var det dags att åka hem mot Tucson igen. Det var min  camping det:) Jag är glad att jag provade på men det var nog den enda gången om jag får bestämma..

Bilder kommer inom kort:)

RSS 2.0